Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
883
6

У очікуванні антифутболу

За матеріалами блогу Романа ШАХРАЯ

Не дивіться поєдинки між «Ліверпулем» та «Челсі» - це погано впливає на травлення . Не треба мучити глядачів на «Енфілді» та «Стамфорді». Для визначення фіналіста треба поставити по п’ять одинадцятиметрових і пробити їх.
Теоретично»Ліверпуль» - фаворит. У гранично закритій грі команда Бенітеса має більше шансів в атаці. Індивідуально сильний Торрес та «стовп» Крауч урізноманітнюють тактику «Червоних». «Челсі» з його бездарним тренером врятують тільки особистості. Наприклад, Дідьє Дрогба. Але невідомо: а) у якій він формі; б) чи з’явиться на полі «Енфілду» взагалі.
«Челсі» пощастило в тому, що повторний матч команда проведе вдома. Попередні дуелі проти «Ліверпуля», а також статистика «аристократів» у нинішньому турнірі засвідчують уміння «Челсі» досягати правильного результату на «Стамфорд Брідж». До того ж, в Лондоні зіграє Есьєн, який може закрити болючу проблемну позицію.

Не поспішав би зараховувати «МЮ» до фіналістів турніру. По-перше, у команді дуже хиткі позиції в центрі захисту - будь-яке ушкодження «ламких» Фердінанда і Відича ставить перед Фергюсоном практично нерозв’язуване завдання повноцінної заміни. По-друге, лідер команди Криштіану Рональду не проявляє себе у вирішальних матчах (виїзний чвертьфінал проти «Роми» був важливим, але не вирішальним). На «Ноу Камп» - п’яткою, як «Астон Віллі», - не пройде.
Думаю, в Барселоні ніхто не зіграє першим номером - собі дорожче. Швидше піде збалансована з обох боків гра, і тренерам у визначенні стартового складу треба буде знайти потрібне співвідношення півзахисників та нападаючих.

Роман ШАХРАЙ, редактор відділу Спорт «Газети по-українськи»

P.S. Блог Романа Шахрая читайте за адресою: www.gpu.ua/blogs/?cat=6

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Админ
"Не кажется ли Вам, что тут дело вовсе не в читателях, а именно в авторе. Задумайтесь..."
Уже задумался...
vikzx
Статья написана не понятно дл чего. С неделю назад сдесь же читал его же статью о том что английский футбол-это антифутбол в исполнении его грандов; не хочется гнуть матом на автора, но он что то путает грешное с праведным.
Р.S. К админам просьба не размещать такие статьи, ну очень уж глупая(кроме высказывания о безупречном зачислении МЮ в финал-думаю Барса поборется, но проиграет).
Админ
"выкладывайте нормальные публикации"
Абсолютно нормальная публикация, и даже где-то согласен, что Ливерпуль порой смотреть невыносимо грустно, про Челси так вообще молчу.
А если у тебя другое мнение, так и высказывай его, а не кричи. При этом не забывай аргументировать.
Админ
И что же желтого в этой статье?