Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

ITF
| Обновлено 15 января 2019, 20:41
11805
10

Лопатецкая выиграла турнир в Гонконге

В финале украинка справилась с китаянкой Ма Шуюэ

| Обновлено 15 января 2019, 20:41
11805
10
Лопатецкая выиграла турнир в Гонконге
Getty Images. Дарья Лопатецкая

15-летняя украинская теннисистка Дарья Лопатецкая обыграла представительницу Китая Ма Шуюэ и стала чемпионкой турнира в Гонконге. В финале 25-тысячника Дарья справилась с соперницей за два сета - 6:4, 6:3.

Встреча длилась полтора часа. На счету Лопатецкой три эйса и пять брейков.

 

Подписывайтесь на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE

Оцените материал
(9)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vit-2
Даша така молодчинка: 12 днів, 12 матчів, 12 перемог і 2 поспіль виграних турніри в Гонконзі.
По фіналу: гра була непростою, на початку суперниця Даші китаянка впевнено брала свою подачу і нав'язувала боротьбу на подачі українки. Даші кілька разів довелося відігрувати брейкпойнти суперниці, при чому навіть подвійний в 7-му геймі. А одразу після цього в 8-му геймі Даша з першого ж свого брейкпойнту взяла подачу суперниці і повела 5-3. Далі українка занервувала і не змогла подати на сет. 10-ий гейм був дуже нервовим, китаянка втратила кілька геймболів, після чого Даша знову реалізувала перший ж власний брейкпойнт, вигравши сет 6-4.
На старті 2-го сету китаянка була ще пригнічена під враженням стартового сету і фактично без боротьби програла стартові гейми 0-2. Даша і в 3-му геймі на власній подачі повела 30-0, але далі трохи розслабилася, дозволивши суперниці повернутися в гру і вирівняти ситуацію по геймах 2-2. Треба сказати що китаянка постійно по ходу гри кричала: при подачі, в розіграшах і на виграних важливих м'ячах. Правда звуки ці більше були з передачі про природу, і нагадували крики пораненої птахи , тому Даші і тим небагатьом глядачам, які підтримували обох дівчат, вірогідно було некомфортно їх слухати. Треба сказати для тих хто не знає ITF-25 це рівень коли дівчата самі дістають усі м'ячі, бо болбоїв тут ще немає. Могли хоч би на фінал їх організувати...
Увесь другий сет були качелі, китаянці в 6-му геймі вперше вдалося врятувати кілька брейкпойнтів українки, але все одно Даша з якоїсь по рахунку спроби таки зробила брейк, повівши 4-2. Далі Даша знову віддала свою подачу і одразу зробила зворотній брейк.
На подачі на матч і турнір Даша почала нервувати ще більше, зробила 2 подвійних помилки (більше ніж за решту матчу), не реалізувала півдюжини матчболів, відіграла декілька брейкпойнтів суперниці, але таки домучила китаянку 6-4 6-3
Тепер Даші треба обов'язково добряче відпочити. І так дивуюся як вона стільки витримала за останні 2 тижні, бо теніс у її виконанні є енергозатратним, побудований на надійній грі в захисті, з очікуваннями помилки від суперниці, чи зручної ситуації для власної атаки.
Успіхів Даші і іншим нашим дівчатам!
Александр Ад
Ай молодчинка!В 15 років!Дякуємо за позитив!Так тримати!Слава Україні!
Oleg.
SPORT.ua !!!!! Де вами обіцяна ще тамтого року українська версія сайту!!!!!!!!! СКІЛЬКИ разів вам повторювати що вона не Лопатєцкая,а Лопатецька!!!!!!! Подивіться ,монголи, хоча б фото статистичних даних у своєму тексті. Там навіть англійською пише Лопатецька!!!! Ви провокатори та українофоби!!!!!!
никовилист
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
VVO
Молодець! Успіхів у подальших турнірах!
svv72
Молодец. Вперед к победам!
Александр Светов
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SKIF1927
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Stanislav Matusevych
Я просто в шоке. В 15 лет выиграть 2 подряд турнира с учетом квалов - это очень круто. Где Даша только силы берет? И ведь она играет в не очень юниорский теннис. Бей-беги - это уже сейчас не про нее, виден баланс игры между атакой и защитой. Что тем более удивительно, учитывая ее антропометрию. Возможно, она атакует даже чуть меньше, чем следовало бы.
Результат прекрасный, через неделю Даша поднимется уже в начало четвертой сотни. Надеюсь на дальнейшее благоразумие ее команды.
Girvik
Ставив будильник і не шкодую- було екстремально. По ходу було хвилюваня. Але LOD навчила бути впевненим у тому, що вона точно не здасться. А КОЛИ Й ТАК,бо ж будуть ще і поразки( не дай бог, конешно) . Але як казав класик ВЄРНОЙ ДОРОГОЙ ІДЬОМ, ПАНОВЕ!!!