Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2807
0

Шанувальники єдиноборств в очікуванні

У боях за правилами К-1 можуть брати участь навіть футболісти

Українська ліга професіональних єдиноборств (УЛПЄ), що базується у Львові, планує знову здивувати любителів яскравого видовища у царині бойових мистецтв, організувавши чергові поєдинки з екзотичного для України виду боїв за правилами К-1. Як сказав жартома ще перед початком першого турніру президент УЛПЄ Роман КАРДАШ (на фото), у цьому виді може брати участь навіть футболіст, аби було видовищно і глядачі отримали заряд позитивного настрою та адреналіну. Бої зі «спецефектами», які пропонують правила К-1, очікують нових поєдинків, які бачив не лише Львів, а й одні з найбагатших курортних міст України (Трускавець та Моршин) і турніри залишили після себе незабутні враження, і, без сумніву, побудили багатьох особливо юних спортсменів до занять бойовими мистецтвами.

А що ж таке К-1? А це доволі молодий вид єдиноборств. Виник наприкінці 90-х років минулого століття. Після боїв без правил це була нова спроба провести змішані поєдинки між представниками різних стилів, але цього разу переважно за ударними стилями. Тобто борців у К-1 не запрошують. Можливо, це й було важливою особливістю, яка привернула увагу аудиторії, адже часто в клітці , де проводять бої без правил, борці змагаються по декілька хвилин без помітної недосвідченому глядачеві динаміки сутички. Як відомо, неспеціалістам – необхідне видовище. У змаганнях із К-1 можуть брати участь представники будь-яких видів єдиноборств. Правила поєдинків дуже схожі на правила тайського боксу, за винятком того, що в К-1 заборонено удари ліктями. Саме тому на рингу можна побачити чемпіонів різних напрямів, як карате, ушу, муай-тай, тхеквондо, бокс, американський кікбоксинг, капоейра, шут-файтінг, кунгфу і бої без правил. Інтрига , насолода, ризик, усе це можна відшукати у К-1, який є чемпіонатом, де вирішується доля найкращого виду єдиноборств.

«Гладіатори», які змагались на турнірах під егідою УЛПЄ заявили про себе у повний голос не лише в Україні, а і за її межами: Павло «Кайман» ЖУРАВЛЬОВ (Севастополь), Андрій «Норд-Ост»ОСАДЧИЙ (Львів), Андрій «Гроза» ЄМБАЛАЄВ (Сімферополь); Андрій КІНДРІЧ (Єнакієво), Володимир ОЛЕЙНІК (Сімферополь), Микола ШУСТИКЕВИЧ (Івано-Франківськ), Андрій ЩИГЕЛЬ (Самбір), Павло КОРНОУХОВ (Крим), Олексій «Гладіатор» ГОНЧАР (Кривий Ріг), Володимир КОЛИХАН (Київ), Андрій ПАСІЧНИК (Івано-Франківськ), Дмитро «уролог» БОРУЛЬКО (Луганськ), Олександр МЄДВЄДЄВ (Севастополь), Артем «Синя птиця» ЩЕГЛОВ (Єнакієво), Артур МАРКОВ (Самбір), Магомед САБАЛІЄВ (Махачкала), Іван ГРІГОР»ЄВ (Одеса), та інші. До речі, Григор’єв непогано представив Україну на турнірі К-1, що проходив у Польщі.

На черговому турнірі «Гладіаторів» УЛПЄ планує запросити бійців з Польщі, Росії та Білорусі.

Інформаційний центр УЛПЄ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Велоспорт. Йоргенсон выиграл однодневку Дварс доор Фландерен
Другие виды | 27 марта 2024, 19:18 0
Велоспорт. Йоргенсон выиграл однодневку Дварс доор Фландерен

Ряд топ-фаворитов во главе с Ван Артом тяжело упали

«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 04:39 5
«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами

Даниэль Коллинс в двух сетах разгромила Екатерину Александрову в полуфинале соревнований

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.