Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
846
0

МАРТИЩУК: «Потрібно зібратися й поговорити по-чоловічому»

Воротар «Карпат» Юрій Мартищук - про поразку від «Металіста»

Звісно, що останній поєдинок «Карпат» з «Металістом» не міг не викликати негативних емоцій у шанувальників «зелено-білих». Однак не варто усіх собак за прикру поразку вішати на футболістів. Так буває у футболі: гра не йде, валиться м’яч з ніг, кожен удар суперника виявляється голом. Зрозуміло одне – це був не день львівських «Карпат».

– Що з нами трапилося у поєдинку з «Металістом», для мене залишається загадкою, – розповідає воротар Юрій Мартищук. – Ми повністю провалили матч і пропустили якісь нелогічні м’ячі. Не можу отямитися, як ми могли так зіграти в обороні! В захисній лінії у нас був справжній хаос, можна сказати, що ми самі створювали моменти біля власних воріт. Усі наші дитячі помилки потрібно розбирати з тренерами та аналізувати кожен момент: чому помилялися у простих ситуаціях, чому не били по воротах? На полі був бардак, одним словом. Та мої слова не означають, що у всьому винен лише наш захист, адже оборона – командне поняття.

– Як сприйняли поразку футболісти команди?
– Після матчу з хлопцями ще не спілкувався. Мені, наприклад, соромно... Відверто кажучи, не покидає дуже кепський настрій – чотири голи у власні ворота отримав вперше у вищій лізі. Жодного моменту не створили, жах...

– Коли забивали «Карпатам», міг виручити?
– Зараз у голові прокручую кожен із тих чотирьох голів. Хотів виручити, але... Вважаю, принаймні в трьох моментах з чотирьох моєї провини немає. Міг з тих голів хоча б один взяти, але з іншого боку, міг пропустити й ще. Коли пробивав штрафний Марко Девіч, наша стінка незбагненним чином розійшлася, а серб влучив просто у те місце, що дало тріщину. Добре, що вдалося дістати м’яча з кута воріт.

– У роздягальні відбулася жорстка розмова між тренером та гравцями?
– Валерій Яремченко сказав, що зіграли ми безхарактерно. З ним погоджуюся, на полі не було футболістів, які б могли проявити лідерські якості в ту хвилину, коли потрібно було витягувати гру. Напевно, нам усім потрібно зібратися й поговорити по-чоловічому, бо так програвати не можна.

– Хто з суперників був найнебезпечнішим?
– У Харкові дуже збалансована та сильна команда, не потрібно когось виокремлювати. Їхня гра мені сподобалася більше, ніж київського «Динамо».

ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.