Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
730
0

«ТВД» – у фіналі! Вдруге поспіль

Нас чекає повторення минулорічного фіналу: «ТВД» - «Єнакієвець»

Після перемоги у першому півфінальному матчі у Сумах (3:2), головним завданням футзалістів «ТВД» у матчі-відповіді було зберегти власні ворота недоторканими. Тому саме на сконцентровану гру в захисті акцентував свою увагу наставник львів’ян Роман Ковальчик.

Стартові хвилини звітного поєдинку засвідчили, що гості приїхали до Львова з великим бажанням перемогти. Сумчани пам’ятали, що вже вибили із розіграшу кубка дві львівські команди і планували не порушувати цю традицію. Високий темп гри і напруження в ній тривало увесь перший тайм, на початку якого підступними ударами запам’яталися Рогачов і Колесник. У обох випадках надійно відіграли воротарі. А ось після пострілу Чеботарьова Костюченко зіграв невпевнено і не втримав м’яч у руках але воротаря підстрахувала стійка воріт. А добити його у сітку ніхто з партнерів Чеботарьова не зумів. На 16-й хвилині Кордоба пробивав з лівого флангу, Костюченко парирував його удар, але прямо на Рогачова, рикошетом від якого м’яч ледь не залетів у сітку. Гості відповіли ударом Білоцерківця, але м’яч пройшов біля штанги.

На початку другого тайму ще раз нагадав про себе кращий голеадор «ТВД» Євген Рогачов (два голи Євген забив у Сумах), котрий метрів з семи поцілив у кут воріт сумчан – 1:0. Невдовзі той же Рогачов пробиває, але кіпер гостей встигає підставити ногу, а на добиванні нікого не було. Але сумчани все-таки намаглись врятувати гру. Карацюба з’явився п’ятим польовим. Але реалізувати більшість гості не зуміли, натомість забили гол у меншості...Брацилов помилився при передачі, Сільченко виходив сам на сам з Карацюбою, але Брацилов його наздогнав і грубо збив. Арбітр відразу показує сумчанину другу жовту картку і вилучає того з майданчика.

Оскільки до фінальної сирени залишалося 2 хвилини 45 секунд, наставник «ТВД» Роман Ковальчик попросив своїх гравців потримати м’яч. Але у «теведистів» було бажання забити ще й вони наразилися на гострий контрвипад гостей, після якого Саєнко відіграв пропущений гол – 1:1. Але цей гол не затьмарив свята на вулиці «ТВД», який вдруге поспіль гратиме у фіналі з тим же суперником, діючим володарем Кубка України «Єнакієвцем».

«ТВД» (Львів) – «Універ-Автомар» (Суми) – 1:1 (перша гра – 3:2)

Голи: Рогачов (24) – Саєнко (39).

«ТВД»: Мельник – Хавер, Вахула, Денис, Маржановський – Кордоба, Сільченко, Рогачов, Чеботарьов – Кіндій, Білоус.
«Універ-Автомар»: Костюченко – Колесник, Бурдюг, Петраков, Саєнко – Пєсоцький, Брацилов, Карацюба, Білоцерківець – Шелест.

Попередження: Рогачов (31) – Брацилов (9), Саєнко (31).

Вилучення: Брацилов (38).

Роман ЦЮНЯК, Володимир КРУПЧУК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Бразилии разгромила хозяев на турнире в Литве
Футзал | 16 апреля 2024, 22:52 0
Сборная Бразилии разгромила хозяев на турнире в Литве

Бразильцы забили сборной Литвы восемь мячей

Куртуа одним словом охарактеризовал Лунина после победы Реала над Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 01:50 1
Куртуа одним словом охарактеризовал Лунина после победы Реала над Ман Сити

Тибо опубликовал короткий твит после ответного матча 1/4 финала Лиги чемпионов

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.