Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 28 декабря 2018, 17:18
10193
17

Олександр УСИК: «Невдовзі публічно говоритиму українською мовою»

Абсолютний чемпіон світу з боксу пояснив, чому спілкується російською

| Обновлено 28 декабря 2018, 17:18
10193
17
Олександр УСИК: «Невдовзі публічно говоритиму українською мовою»
expres.online. Александр Усик
Абсолютний чемпіон світу з боксу в першій важкій вазі Олександр Усик пояснив, чому публічно не говорить українською мовою. 
 
«Це мова моя, моїх батьків і моїх предків. Втім я зростав у регіоні, де майже всі спілкуються російською. Тому в побуті частіше говорю російською.
 
Відчуваю, що моя українська не чиста, а суржиком говорити не хочу. Втім, обіцяю, що невдовзі публічно говоритиму українською мовою», – сказав Усик.
 
Оцените материал
(23)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Tymchuk Andriy
За об'єктивність респект. Далеко не кожен на це здатен і псевдопатріоти теж!Яких останнім часом розвелося, дуже багато а вони насправді хамалеони.
Алекс Морган
А невдовзі прийде осінь, ми усі розбіжемося по русифікованих містах))))
aksel88
Мова взагалі не повинна бути предметом примусу. Кому подобається - той "вживає"? Наприклад в нас в регіоні на суржику говорять, ніхто нікому за це не дорікає, Люди яким за фахом потрібна чиста мова, мають вчити. Я за те щоб це було за власним бажанням, а не результатом тиску суспільства. А то потім придують що когось там ущемляють - від цього країні не легше
Tymchuk Andriy
Чомусь дуже мало Українців які справді поважають Українську((Вони швидше вивчають, Англійську, Італійську і навіть Китайську з Арабською ніж почнуть говорити мовою яку вони вивчали в школі багато років. Хіба таке ставлення не говорить саме за себе...
Tample_ck7070
Давайте, троляки, что теперь еще не так в Сане?
Где вы "Чей Крым?"
SrnaDario
Взагалі з українською мовою прикол. Чомусь багато хто вважає, що нею якщо і розмовляти, то тільки чисто, як в телевізорі диктор новин. Через це сформувався якийсь страх нею розмовляти. Зате те, що в Україні російською мовою розмовляють не зовсім за правилами цієї мови, нікого не парить і зауважень робити не прийнято.
Он англійською хто тільки не говорить і є купа диких акцентів і вимов. Але нею розмовляють і не паряться, головне щоб тебе зрозуміли. А українська, таке враження, не для передачі інформації, а для того, щоб милуватись її правильністю. Тому нею і соромляться розмовляти навіть ті, для кого вона рідна. Хоча це все стосується різних суржиків/розмовної мови, азірівка, наприклад, то взагалі не українська.
deutsch777777
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Володимир Клапчук
Люблю москалів - мертвих. І чим по-більше
Axmet
Истинно говорю вам, Он мессия, и выведет нас!
Serhiy (Миколаїв)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил