Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 27 декабря 2018, 13:17
3394
1

СМАЛІЙЧУК: «Новий тренер Карпат відстоюватиме свої футбольні ідеї»

Віце-президент львів'ян – про майбутнього керманича команди

| Обновлено 27 декабря 2018, 13:17
3394
1
СМАЛІЙЧУК: «Новий тренер Карпат відстоюватиме свої футбольні ідеї»
Sport.ua. Олег Смалийчук
Віце-президент «Карпат» Олег Смалійчук розповів про можливі зміни в команді перед стартом другої частини сезону.
 
– Наскільки зміняться «Карпати» взимку 2019-го? Хто піде? Чи буде підсилення провального захисту? Орієнтація – на українців, чи варто очікувати нових легіонерів?
– «Карпати» якщо і зміняться взимку, то тільки щодо заданого напрямку. Конкуренція – це виживання і прогрес. Я сам не тільки вижив у чужій країні, а й чогось досягнув. Зараз бачу, що деякі наші вихованці здатні також не тільки вижити, але й допомогти своєму рідному клубу. Тому на перші збори поїде як мінімум шість наших вихованців. До кінця січня точно не буде ніяких придбань.
 
– А як щодо нового головного тренера? Це буде іноземець чи українець? І взагалі – він буде?
– Головний тренер у «Карпатах» перш за все повинен вміти працювати під шаленим тиском. Ми не працюємо з адмінресурсом і не платимо суддям. Ми не хочемо мати своїх експертів і коментаторів, нам не потрібно відбілювати поразки.
 
До 15-го грудня я чекав відповіді від Йовічевіча. Гарно говорити він вміє, але поставити своє Все на «Карпати», як це зробив я, він не захотів. 16-го грудня я вже вів переговори зі своїм другом Пако Хемесом. У цього чувака яйця більші, ніж наші тренувальні м’ячі. Після тижня перемовин також не склалося. Тренер – буде, повірте. Крутий, з яйцями, який відстоюватиме свої футбольні ідеї. І він буде крутіший від тих, хто не погодився на нашу пропозицію.
 
– Який результат вимагатимеш від команди, зважаючи на теперішнє 10-те місце, 7-очкове відставання від топ-6 і всі інші проблеми?
– Для чого люди ходять у кіно чи в театр? На результат чи на шоу? Результат можна і в інтернеті подивитись, правда? Ще в античній літературі Лев – це завоювання територій і ознака сміливості. При мені «Карпати» не будуть грати в автобус і на результат – це однозначно. Або ми, точніше я, помремо як гладіатори, пішовши проти системи, або «Карпатам» потрібен інший керівник.
 
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vit18
Для того, щоб тренер реалізував свої футбольні ідеї йому потрібен хоча б сезон роботи з командою