Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 27 декабря 2018, 12:39
1724
0

Володимир ШЕПЕЛЄВ: «Я здатен самостійно оцінити свою гру»

Півзахисник «Динамо» – про конструктивну і не дуже конструктивну критику

| Обновлено 27 декабря 2018, 12:39
1724
0
Володимир ШЕПЕЛЄВ: «Я здатен самостійно оцінити свою гру»
ФК Динамо Киев. Владимир Шепелев
Півзахисник «Динамо» Володимир Шепелєв розповів, як змінилося його життя за останній час, а також про своє ставлення до критики.
 
- Володимире, що змінилось у вашому житті за останні півтора року?
- Змінилося майже все. А головне, сподіваюся, змінилася на краще й моя гра, яку я з кожним матчем намагаюся удосконалювати. Раніше грав ближче до атаки, а зараз – у середині поля. Про зміни можна говорити дуже довго. Як би там не було, вважаю, усе, що робиться, – лише на краще.
 
- На початку сезону Олександр Хацкевич відзначив, що показуєте стабільну гру, тримаєте позицію, добре граєте у відборі та розпочинаєте атаки. Чи приємно чути таку оцінку?
- Безумовно, мені надзвичайно приємно чути такі слова, утім, думаю, як і будь-якому футболісту, який читає про себе хороші відгуки. Це показник того, що все робиш як слід і рухаєшся в правильному напрямку. Але головне, щоб тренер довіряв і випускав на поле. Довіра тренера мотивує й не дає розслабитися. Але мені здається, похвала не дуже на мене впливає. Позитивні коментарі – це добре, але я завжди сам чудово розумію, коли граю добре, а коли – погано, що виходить краще, а що – гірше, і в яких компонентах потрібно додавати, над чим працювати. Я здатен реально оцінити себе та свою гру.
 
- А як реагуєте на критику?
- На будь-яку критику реагую нормально, спокійно, особливо якщо вона конструктивна, «по ділу» й відповідає дійсності. Завжди аналізую та роблю для себе певні висновки. Але якщо вона від людей, які не розбираються в темі, стараюся просто не звертати уваги.
 
- Серед ваших позитивних якостей спеціалісти відзначають гру на команду. А чи є недоліки, над якими вам варто працювати?
- Так, граю на команду, бо цього вимагає моя позиція на полі: я повинен розігрувати м’яч, віддавати передачі у вільні зони атаки. Коли поруч зі мною грають люди, які добре розуміють мене, а я – їх, діяти набагато простіше, тоді в нас усе виходить – і хорошу гру демонструємо, і результату досягаємо. Що стосується недоліків, я завжди знаходжу, над чим мені варто додатково працювати і в чому додати. Перш за все, це відбір м’яча та швидкість. Хочеться давати спеціалістам якомога менше приводів для критики.
 
 
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 49
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Мирон МАРКЕВИЧ: «Футболисты Карпат уже думают, что они стали великими»
Футбол | 19 апреля 2024, 16:19 3
Мирон МАРКЕВИЧ: «Футболисты Карпат уже думают, что они стали великими»

Главный тренер львовской команды – о поражению от «Ингульца»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.