Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1021
0

У фіналі найкращі

Волейбол. Жінки. Підсумки першого етапу плей-офф

На минулому тижні пройшли матчі плей-офф у жіночій суперлізі, які назвали пару фіналістів. Цими щасливчиками стали черкаський Круг та одеська Джінестра, які  і в регулярному чемпіонаті зайняли перші два місця.
 
1-4 місця
Суботні матчі подарували доволі сенсаційні результати у боротьбі за чемпіонство, а неділя все і всіх розставила на свої місця.

Златогор – Круг 3:1(25:21,27:25,25:27,25:23)  0:3(17:25,9:25,11:25)
Рахунок в серії 1:3
 
У цій парі ще до початку плей-офф був явний фаворит – це черкаський Круг, що він і підтвердив у перших двох матчах, впевнено обігравши цьогорічних дебютанток класу найсильніших. 
Усіма прогнозувалась легка перемога і у третій зустрічі, яка б виводила номінальних гостей у фінал. Проте не так сталось як гадалось! З самих перших  розіграшів волейболістки Златогора показали, що не збираються здаватись без бою. Впевнена гра Яни Савочкіної надихала партерок по команді і показавши свою кращу гру в сезоні команда із Золотоноші здобула сенсаційну перемогу над чемпіонками. 
Другий ігровий день пройшов за повної переваги волейболісток Круга, які показали, що суботня поразка лише прикре недорозуміння і наслідок недооцінки суперниць. У цій грі черкащанки віддали суперницям лише 37 очок!
Тож  Круг у фіналі.
   
Галичанка – Джінестра 3:1(25:23,25:23,31:33,25:21)  0:3(17:25,17:25,21:25)
Рахунок в серії 1:3
   
У фіналі до черкаського Круга приєднається одеська Джінестра, яка змогла здолати непоступливих тернополянок з Галичанки. 
Матчі в Черкасах і Тернополі чимось схожі. Галичанка також з початку першої гри нав'язала потужну гру одеситкам, яка як показує результат стала несподіванкою для гостей. У першій грі варто відмітити третю партію, в якій Галичанка маючи 3 матч-боли все ж програла одеситкам 31:33! 
Другий матч цих команд показав, що досвідченіші волейболістки Джінестри краще відновились після важкої першої гри і, як підсумок, не зустрівши гідного опору зі сторони Галичанки промарширували в фінал національного чемпіонату, де вони спробують відібрати золоті медалі у волейболісток Круга.
                                               
5-8 місця

Керкінітіда – Сєвєродончанка 0:3 (22:25,15:25,17:25)
Рахунок в серії 0:3

У цій парі обійшлось без сенсаційних результатів. Волейболістки з Сєвєродонецька впевнено у трьох зустрічах подолали аутсайдера цієї першості, який ніяк не може найти свою гру у цьому сезоні. Мабуть, доведеться Керкінітіді наступний сезон провести у вищій лізі….

Орбіта – Волинь 0:3 (18:25,17:25,22:25)
Рахунок в серіїї 0:3

Особисто в мене перед зустріччю було передчуття, що боротьба буде впертою і з перевагою запоріжанок, які прагнутимуть реабілітуватись за прикрі поразки в Луцьку, де Орбіта в обох зустрічах вела 2:0 по партіях, а в підсумку програвала.
Але, як бачите, моє передчуття мене обмануло, господарки не змогли відійти від того удару, що отримали в Луцьку і поступились волинянкам і у третій зустрічі. Після минулорічного третього місця і участі в єврокубках (провального) такі результати не можуть радувати ні вболівальників команди, ні керівництво клубу… 

Олександр ПАЛІЙ 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.