Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 14 декабря 2018, 10:59
1210
0

БАКАЛОВ: «Із самого початку ні під кого не підлаштовувався в Львові»

Головний тренер ФК «Львів» – про початок роботи із «синьо-золотими левами»

| Обновлено 14 декабря 2018, 10:59
1210
0
БАКАЛОВ: «Із самого початку ні під кого не підлаштовувався в Львові»
ФК Львов. Юрий Бакалов
Головний тренер ФК «Львів» Юрій Бакалов розповів про нелегкий початок роботи із командою, а також про адаптацію бразильскийх легіонерів. 
 
– Ви прийняли команду після бразильця Жилмара, в якого були свої ідеї щодо того, як повинен грати ФК «Львів». У Вас свої тренерські думки і напрацювання. Як вважаєте, з якого моменту ФК «Львів» став грати за концепціями тренера-Бакалова?
– Напевно, з найпершої гри під моїм керівництвом. З матчу з «Шахтарем». Так, ми вдома поступилися їм, але на матч вже була поставлена ​​дещо інша модель гри. Хоча ми, по суті, не встигли провести жодного тренування. Зіткнулися тоді з таким собі цейтнотом: і погодні умови своє зіграли, і інші нюанси трохи завадили.
 
Я вирішив з першого дня роботи в клубі, що не буду ні під кого підлаштовуватися. Ті ідеї, які хотів бачити у грі команди, з першого дня я хлопцям оголосив. Дякую їм, що з розумінням і бажанням поставилися до того, що я хотів до них донести. Вважаю, що у нас багато що вийшло. Хоч ми і поступилися «Шахтарю», але команда вже грала по-іншому. А в подальшому ігри показали те, що я і хотів бачити в цій команді. Звичайно, вище голови не стрибнеш. Але з кожною командою ми грали по-своєму, ретельно готувалися до кожного суперника.
 
– Саме під Вашим керівництвом у «Львові» заграли на належному рівні бразильці. Бруно є найкращим бомбардиром команди в поточному сезоні, а Тейлор є неймовірно універсальним гравцем і неодноразово допомагав добувати позитивні результати. Як Вам вдалося адаптувати гравців, які були зовсім незнайомі з реаліями українського футболу?
– Не все залежить від головного тренера, є ще тренерський штаб. Так, доводилося пояснювати, доносити до гравців і все таке. Але найголовніше те, що футболісти сприйняли з цікавістю тренувальну програму, як би складно їм не було. Напевно, це дало свої плоди. А реалізувати це вдалося виключно загальними зусиллями. Жоден тренер нічого не доб’ється в футболі, якщо команда не сприймає його методи або нововведення, – сказав Бакалов.
 
Нагадаємо, ФК «Львів» пішов на зимову перерву, займаючи восьму позицію у турнірній таблиці. Відставання від шостого місця складає одне очко.
 
 
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.