Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 ноября 2018, 17:29
1767
0

ЗАГАЛЬСЬКИЙ: «Отримую задоволення, граючи поруч з Сергієм Кравченком»

Хавбек «Дніпра-1» заявив, що не боявся конкуренції, переходячи в дніпровський клуб

| Обновлено 26 ноября 2018, 17:29
1767
0
ЗАГАЛЬСЬКИЙ: «Отримую задоволення, граючи поруч з Сергієм Кравченком»
СК Дніпро-1. Ігор Загальський
Герой 18-го туру в Першій лізі за версією ПФЛ Ігор Загальський поділився враженнями від перемоги над «Зіркою», розповів про свої емоції від гри з рідною командою, а також наголосив про чудовий мікроклімат всередині колективу.
 
— Ігоре, для вас є важливим визнання найкращим гравцем туру від авторитетних спеціалістів?
— Звичайно, завжди приємно коли на тебе звертають увагу, визнають найкращим гравцем. Водночас, важливо не зупинятися на досягнутому і постійно вдосконалюватися, прогресувати, щоб в майбутньому підкорювати нові вершини.
 
— Наскільки складно було мотивувати себе на заключний матч сезону, тим паче граючи проти останньої команди чемпіонату?
— Я на кожну гру виходжу з максимальною відповідальністю та бажанням проявити всі свої найкращі якості. Для мене будь-яка гра важлива, незважаючи на ім’я суперника. Вся команда була мотивована, хотіли перемогти та на мажорній ноті завершити 2018 рік. Приємно, що вдалося виконати тренерські настанови та досягти бажаного результату.
 
— Напевно, кожен матч, де доводиться грати проти своєї колишньої команди, для вас є особливим?
— Я багато років грав за «Зірку» - це мій рідний клуб. Кожен матч проти цієї команди по-своєму особливий.
 
— Коли переходили в СК «Дніпро-1» розуміли, що в команді досить серйозна конкуренція в центрі поля? Грати разом з таким майстром, як Сергій Кравченко напевно, одне задоволення?
— Знав, що доведеться конкурувати за місце в стартовому складі з висококласними виконавцями. Але конкуренція завжди йде лише на користь футболістам, адже є можливість зростати. Отримую величезне задоволення, граючи поруч з  Сергієм Кравченком. Це досвідчений та майстерний футболіст, який на полі все вміє.
 
— Щодо першого забитого м'яча ви виконували подачу з кутового, після якої відзначився Сергій Логінов, який випередив Павлюка. Можна сказати, що стандартні положення — візитівка вашої команди?
— Взагалі, зараз велика кількість м'ячів забивається саме після кутових та штрафних, тому потрібно цьому компоненту гри приділяти багато уваги. Дійсно, на тренуваннях награємо стандартні положення. Кожен футболіст знає, де він має розташовуватися та куди вбігати. Приємно, що вдалося втілити в життя те, над чим працюємо під час тренувань.
 
— У моменті з іншим голом ви увійшли до воротарської, розібралися з Ходорченком та зряче прострілили у район одинадцятиметрової позначки. Награна комбінація?
— На мою думку, у тому моменті вирішальну роль зіграла індивідуальна майстерність. Водночас, командна взаємодія також зіграла свою роль.
 
— Ви перебуваєте серед лідерів команди по системі гол+пас (чотири голи та п'ять асистів). Дмитро Михайленко вимагає від вас не тільки руйнувати атаки суперника, а й бути “конструктуром” атак своєї команди?
— У мене така позиція на полі, в якій гравець повинен будувати атаки, контролювати м'яч, уміти віддати розрізну передачу, щоб загострити гру.  Також необхідно й завершувати атаки. Все це вимагає від нас Дмитро Михайленко. Взагалі, зараз всі футболісти мають бути універсалами. Сучасний футбол потребує гравців, які можуть підлаштуватися під будь-яку тактичну схему.
 
— Статус зимового чемпіона у такій серйозній конкуренції додає впевненості у власних силах?
— У нас хороший мікроклімат всередині колективу. Кожен футболіст знає свої задачі і намагається виконувати їх по максимуму. Відзначу також тренерський штаб, який передає гравцям свою впевненість. Коли знаходишся у такому колективі, відчуваєш себе розкуто.
 
— Уже вирішили, де проводитимете відпустку та як відпочиватимете?
— Поки що остаточно не визначився, де проводитиму відпустку. Відпочиватиму з дружиною, дітьми та батьками. Найкращий спосіб відновлення — це відпочинок у сімейному колі.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.