Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2285
0

Юрій БАКАЛОВ: «ФК Львів на тлі Шахтаря виглядав більш ніж гідно»

Головний тренер ФК «Львів» Юрій Бакалов дав коментар після матчу УПЛ

Юрій БАКАЛОВ: «ФК Львів на тлі Шахтаря виглядав більш ніж гідно»
fclviv.com.ua. Юрій Бакалов

Головний тренер ФК «Львів» Юрій Бакалов на післятмачевій прес-конференції прокоментував нічию, здобуту у матчі 16-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги із донецьким «Шахтарем».

- Напевно, гра сьогодні вийшла. Першим номером на полі сьогодні був «Шахтар», але ми прекрасно знали, куди їхали і з ким гратимемо. Раз є позитивний результат, то той план, який ми вибрали на гру, спрацював. Багато було помилок, але я вважаю, що ми виглядали на тлі чемпіона України більш ніж гідно.

- «Шахтар» пішов всією командою на ворота «Львова». Ваша команда притискалася весь матч до своїх воріт. Чи не було спокуси сказати своїм гравцям діяти більше на атаку?
- «Шахтар» додав в русі і тиску, особливо в кінцівці другого тайму. Нам було дуже важко. Установки такої не було, але «Шахтар» змусив нас грати так. Адже кожна команда грає так, як їй дозволяє суперник. І в цьому випадку «Шахтар» нас дійсно притиснув до воріт.

Можна порахувати моменти, яка наша команда створила біля воріт «Шахтаря». Хіба їх не було? Вони були, а значить вибігали в контратаки. Не завжди виходило, але це залежить від багатьох факторів. Те, як дає суперник грати, і від кваліфікації футболістів. Багато хто задають питання про оборонний футбол з боку нашої команди, але давайте дивитися об’єктивно: у другому таймі ми створили 3-4 моменти, вибігали в контратаки. На жаль, не забили.

- Ваша команда дуже добре відіграла в захисті як з «Шахтарем», так і з «Динамо». Але з більш слабкими командами не виходить так надійно грати біля своїх воріт. Чому?
- Якщо брати «Шахтар» і «Динамо», то це не тільки найкращі команди в Україні. Я вважаю «Шахтар» одним із найкращих клубів в Європі, «Динамо» зараз активно будується. Команди, які не дотягують до рівня наших грандів, грають в футбол, схожий на наш. Більш стриманий і закритий. А «Шахтар» сам грає і дає це робити іншим. Є вільний простір, є можливість для контратак. Нікуди не дітися від того, які є ресурси, тобто футболісти під рукою.

 - У другому таймі був момент, коли Ваш відеопомічник агресивно спілкувався з четвертим арбітром. Ви теж йому щось сказали. Що там сталося, якщо не секрет?
 - Якщо мені пам’ять не зраджує, то відеопомічник знаходиться зверху над трибунами і знімає матч звідти. Може, Ви мали на увазі адміністратора або доктора. Але це емоції. Бувають якісь спірні моменти або непорозуміння. Але не варто вказувати лише на одну лавку, хіба Ви не помітили, як на протилежній реагували на події, що відбувалися на полі? І там емоції, і там. Футбол без емоцій – це ніщо.

Оцените материал
(8)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.