Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
725
0

«Ураган» - дітям

Зустріч у Вигодській школі-інтернаті

Зустріч у Вигодській школі-інтернаті.

10 квітня команда «Ураган» з ініціативи одного з давніх та надійних партнерів клубу - фірми «Уніплит» - у повному складі відвідала Вигодську школу-інтернат для дітей з вадами зору. В рамках зустрічі, яка обіцяє стати традиційною, гравці команди провели імпровізоване тренування у спортивному залі закладу, а також змагання серед учнів школи-інтернату, найспритніші отримали призи з клубною символікою...

НФК «Ураган» завжди намагався не бути осторонь від проблем дітей, які потребують допомоги. Зокрема, наприкінці минулого року гравці команди відвідали Угорницьку школу-інтернат, де навчаються діти-сироти і привітали їх з Днем святого Миколая. Цього разу «ураганівці» привітно відгукнулися на запрошення одного зі своїх спонсорів - фірми «Уніплит», з яким клуб співпрацює не один рік, відвідати Вигодську школу-інтернат, де навчаються діти з усієї Івано-Франківщини, котрі мають певні вади зору.

Після короткої екскурсії навчальним закладом команда відправилася на спеціально зорганізовану лінійку. Бажаючих побачити на власні очі вищолігову міні-футбольну команду зібралося чимало. «Сьогодні у Вигодську школу-інтернат завітала не просто вищолігова команда, що грає у чемпіонаті України. До вас завітала дуже дружня команда, вони один одного підтримують і сьогодні приїхали підтримати вас, шановні діти. Тому беріть приклад з цих гравців, займайтеся фізичною культурою, спортом і будьте здорові», - зазначив заступник директора ТзоВ «Уніплит» Вячеслав Моренко. Після привітальних слів кожен з присутніх дітей отримав буклети та друковану продукцію з рук самих «ураганівців», а вже за кілька хвилин зустріч перемістилася у спортивний зал.

Перевдягнувшись в ігрову форму, гравці команди провели перед учнями невеличку розминку, а також виконали декілька тренувальних вправ. Потім вже самі учні отримали змогу позмагатися у футбольній спритності. Діти змагалися у естафетах, де показали своє вміння володіння м'ячем, а згодом також вправлялися у жонглюванні. У підсумку, переможці отримали призи від команди, а навчальному закладу «Ураган» подарував міні-футбольні м'ячі. Наприкінці спортивного свята усі бажаючі отримали змогу забити гол самому Олегу Іжаковському.

Словом, усі залишилися задоволеними від приїзду «Урагану», а команда отримала безліч позитивних емоцій від спілкування з учнями школи-інтернату. Свідченням цього стало ще одне запрошення від керівництва Вигодської школи-інтернату. В свою чергу, «ураганівці» запросили учнів школи відвідати один з домашніх поєдинків чемпіонату України разом з екскурсією по Івано-Франківську.

Андрій МЕНІВ, Олег ЛАНЯК. Прес-служба НФК «Ураган».

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Чемпионка Уимблдона разводится с мужем
Теннис | 23 апреля 2024, 14:18 1
Чемпионка Уимблдона разводится с мужем

Маркета Вондроушова и Штепан Шимек больше не вместе

ПОЧЕТТИНО: «С такой игрой Челси не заслуживает выступать в еврокубках»
Футбол | 24 апреля 2024, 03:50 4
ПОЧЕТТИНО: «С такой игрой Челси не заслуживает выступать в еврокубках»

Коуч «Челси» после матча против «Арсенала» рассказал о причинах поражения

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.