Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 18 ноября 2018, 20:04
6273
6

Збірна України розгромила Болгарію у матчі відбору на Євробаскет-2019

Українки ще більше наблизилась до фінальної частини континентальної першості

| Обновлено 18 ноября 2018, 20:04
6273
6
Збірна України розгромила Болгарію у матчі відбору на Євробаскет-2019
ФБУ
Жіноча національна збірна України в Софії проводила виїзний матч 5-го туру кваліфікації Євробаскету-2019 проти місцевої команди Болгарії.
 
Збірна України виграла першу половину, однак перевагою підопічні Горана Бошковича заволоділи не відразу. Дозволивши господаркам вийти в лідери у дебюті гри, гості почали грати агресивніше у другій частині десятихвилинки і відразу отримали перевагу, яку не відпускали до кінця першої половини матчу. Наші дівчата результативніше за суперниць грали в фарбі, краще втікали у швидкі відриви та менше втрачали м’яча. А триочковий кидок з сиреною від Ягупової наприкінці другої чверті відправив команди на перерву за 10 очок переваги нашої команди.
 
У третій чверті українська машина увімкнулася на повну. Підопічні Бошковича дозволили суперницям набрати лише 5 очок за десятихвилинку, а самі набрали 24, вирішивши в цьому матчі усі питання задовго до його закінчення. Продовжувала домінувати на майданчику Ягупова, якій вдало допомогали Удоденко, Науменко та Мосс.
 
У заключній чверті українки дозволили собі збавити оберти, команди провели результативну, але рівну десятихвилинку, фінальна сирена після якої зафіксувала рахунок 86:60 на користь нашої команди.
 
Збірна України вдруге в цій кваліфікації перемогла Болгарію і ще більше наблизилась до фінальної частини континентальної першості.
 
Найкращою в цьому матчі була Аліна Ягупова: капітан та лідер української збірної, відігравши 35 хвилин, набрала 32 очка, продемонструвавши відмінний відсоток влучань з гри (10/13 двоочкових, 3/6 триочкових, 3/5 штрафних кидків), зробила 6 передач, 5 підбирань, 4 перехоплення та блок-шот при 2 втратах та 2 фолах (РЕ +38).
 
Наступний матч у кваліфікації, який стане останнім для нашої команди, збірна України зіграє 21 листопада на виїзді проти Іспанії.
 
Євробаскет-2019. Кваліфікація
 
Болгарія – Україна – 60:86 (15:21, 15:19, 5:24, 25:22)
 
Україна: Ягупова 35 + 6 передач + 5 підбирань + 4 перехоплення + 1 блок-шот, Удоденко 14 + 5 підбирань + 5 передач, Мосс 11 + 4 підбирання + 4 перехоплення + 3 передачі – 4 втрати, Науменко 11 + 6 підбирань + 3 передачі, Горобець 0 – старт, Білоцерківська 7 + 4 передачі, Уро-Ніле 4 + 6 підбирань, Радулович 3 + 5 підбирань, Римаренко 2, Ольховик 2, Самбурська 0.

 

Оцените материал
(5)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Определились все пары плей-офф украинской Суперлиги
Баскетбол | 18 марта 2024, 21:17 1
Определились все пары плей-офф украинской Суперлиги

Стали известны четвертьфинальные пары плей-офф

Где смотреть онлайн матч отбора к Евро-2024 Босния и Герцеговина – Украина
Футбол | 19 марта 2024, 00:31 7
Где смотреть онлайн матч отбора к Евро-2024 Босния и Герцеговина – Украина

21 марта в 21:45 состоится полуфинал плей-офф квалификации Евро-2024

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Артём Проказов
Молодцы девчонки хорошо сыграли
OLEXANDER
Проблема нашої України, відсутність паркетів для ьакої гри збірної, можна було биїздити по Украї,і, гоати в якихось оьласних центрах чим містах обласного значення і були б аншлаги...Я людлю баскетбрл, прийшов би і на Україну жіночу.
Один раз на футбольну збірну жіночу ходив в Луцьку з Чехами грали..1:1 рахунок..в далекому 2004..2005рр здається, бо був шанс потрапити...а так, живучи в провінції мало шансів потрапити, до речі телебачення в цьому направлені менше працює аніж бажання бажання бачити якийсь толковий продукт, зате по 2год.реклам на добу на кожному каналі...
Саша Зардунов
Прежде всего для себя играли. Спорт это не цирк
serhivan
Наша збірна досить симпатично виглядає, має яскравого лідера. Але, на жаль, не вистачає стабільності, зокрема в захисній грі. Поки не буде якісного захисту, високих результатів не слід очікувати.
Наступна гра проти іспанок якраз буде індикатором нинішнього рівня української збірної. Хотілося б, щоб це була конкурентна гра. З перемогою і перемоги!
Руслан Шевченко
Все это ее клссно, но кто был на женском баскетболе из болельщиков? Для кого они играют? Я не был не разу.