Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 13 ноября 2018, 18:12
909
0

Плавець Романчук та борчиня Черкасова отримали нагороди від НОК

Михайло та Алла вперше отримали звання найкращих спортсменів місяців в Україні

| Обновлено 13 ноября 2018, 18:12
909
0
Плавець Романчук та борчиня Черкасова отримали нагороди від НОК
НОК Украины

В Олімпійському домі вшанували лауреатів спортивних місяців. Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка вручив вже традиційні нагороди найкращому спортсмену та тренеру серпня – дворазовому чемпіону, срібному призеру чемпіонату Європи з плавання Михайлу Романчуку та його наставнику Петру Нагорному й лауреатам спортивного жовтня – чемпіонці світу з жіночої боротьби Аллі Черкасовій та її тренеру Олексію Мельнику.

Відзначимо, Михайло та Алла вперше отримали звання найкращих спортсменів місяців в Україні.

«Після блискучого виступу на чемпіонаті Європи Михайло продовжує здобувати перемоги на міжнародних стартах: на початку листопада на етапах Кубка світу в Пекіні і Токіо здобув відповідно дві золоті, срібну і бронзову медалі. У минулому році Михайло став срібним призером на чемпіонаті світу в Будапешті. Ми чудово пам'ятаємо гарний виступ Михайла на ІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх в Нанкіні-2014, де він здобув «золото» та «срібло». Це дійсно дуже перспективний плавець, одна з головних наших надій на олімпійське Токіо-2020», - сказав під час нагородження керманич НОК.

«Про свої серйозні наміри щодо здійснення найзаповітнішої мрії в Токіо-2020 на чемпіонаті світу з вільної боротьби, який відбувся в Будапешті, заявила наша сьогоднішня героїня Алла Черкасова. Майже 15 років вона йшла до цієї золотої медалі. 8 років тому, у 2010-му, вона вже була на п'єдесталі чемпіонату світу – тоді здобула «бронзу», але, переконаний, це зовсім інші емоції та відчуття. За цей час відбулося багато змін: Алла стала мамою, накопичився досвід, змінилися погляди на життя та роботу», - відзначив Сергій Бубка.

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.