Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
969
0

Київ-Баскет в овертаймі переміг Одесу

Команда Євгена Мурзіна провела яскраву домашню гру

Київ-Баскет в овертаймі переміг Одесу
ФБУ
Чотири чверті гри не вистачило «Київ-Баскету» та «Одесі» аби визначити переможця, тож розв’язка гри відбулася у додаткові п’ять хвилин. 
 
Зі стартової десятихвилинки команди почали намагатися активно атакувати кільце суперника. Краще це вдавалося у команди Олега Юшкіна: на стартові два бали від Кріка одесити відповіли двома трьохами від Хелманіса та Прокопенка. «Київ-Баскет» намагався дещо скоротити різницю, проте саме з відставанням господарів у 6 очок перша чверть і завершилася.  
 
В другій десятихвилинці команди продовжили показувати яскравий баскетбол: команда господарів швидко наздогнала суперників у рахунку, а після влучних двох балів від Носкова і взагалі кияни захопили лідерство у матчі. Проте, одесити були проти і не дали «Київ-Баскету» віддалитися в рахунку. Навпаки, у другій половині періоду одесити організували ривок та закрили першу половину маючи в запасі 8 балів переваги. 
 
На старті другої половини гри кияни всіма силами побігли вперед задля того, аби нівелювати відставання у 8 балів. Зусиллями Петрова, Кріка та Мангано команді Євгена Мурзіна це майже вдалося зробити – 46:49. 
 
В заключній десятихвилинці «Київ-Баскет» дістав «Одесу» вже на четвертій хвилині періоду. Після цього команди грали надзвичайно обережно, а доля поєдинку була в руках Максима Пустозвонова та 7 секунд до завершення основного часу. Українець атакував з дальньої, не влучив, проте заробив три штрафних. З лінії форвард був точним та останнім влучанням перевів гру до овертайму. 
 
У додаткові п’ять хвилин міцнішими нерви виявилися у столичної команди, яка і перемогла з рахунком 84:81. 
 
Суперліга Парі-Матч. 6-й тур
 
БК «Київ-Баскет» – БК «Одеса» – 84:81 (14:20, 19:21, 13:8, 21:18, 17:14)
 
«Київ-Баскет»: Крік – 23оч, 6пб, 4рп; Петров – 16оч, 9пб; Луценко – 14оч, 4рп. 
«Одеса»: Беліков – 14оч, 9пб, 3пх; Хелманіс – 14оч, 7пб; Пустозвонов – 11оч. 
 
 

 

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.