Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
3023
11

Завершене проектування львівського стадіону до Євро-2012

Австрійська компанія Alpine завершила першу фазу проектування нового львівського стадіону

Розроблено усі ескізні креслення споруди та завершено розробку остаточного дизайну всіх елементів стадіону. Представники компанії спільно з представниками Львівської міської ради представили результати першої фази проектування інспекторам УЄФА, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Наступними фазами стануть розробка стадії-проект та робочих креслень. Дані роботи завершаться до кінця травня 2008 року. Після цього розпочнеться підготовка до будівельних робіт на місці спорудження спортивної арени.

Проект передбачає будівництво стадіону на 33.000 місць. За словами проектанта Альберта Віммера, львівський стадіон матиме три поверхи, перший із який призначений для підземного паркінгу, два інші для двохярусних трибун, ВІП-сектору та інших допоміжних приміщень.

«Темп, який взяли австрійські архітектори є досить високий і показує нам, що усі задекларовані терміни будуть дотримані. Архітектурна компанія Альберта Віммера зараз допрацьовує кошторисно-проектну документацію, а компанія «Alpine» формує проектну групу на чолі із директором «Alpine» в Україні Райнхардом Штокінгером.», - зазначив директор департаменту «ЄВРО 2012» у львівській раді Олег Засадний.

Довідка
«Конструкторське» (Albert Wimmer ZT Gmbh) проектувало футбольні стадіони у Зальцбурзі, Кляґенфурті й Іннсбруку до «ЄВРО 2008».

«Alpine BAU GmbH» знаходиnься серед найбільших і найуспішніших компанії в секторі конструювання та будівництва стадіонів із штатом 13,000 осіб. У 2007 році компанія виконала конструювання на суму €2.6 млрд.

Ринок.biz

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kung_vv
Упс. "Т.е. они ВКЛАДЫВАЮТ деньги, стадион отдают..." - и далее по тексту
kung_vv
Serega-ZP | 2008-04-08 10:42:46
А че не написали кто будет финансировать строительство стадиона.Т.е кто будет хозяином?
__________________
Если не ошибаюсь, фирме-подрядчику останутся гостиницы и ещё что-то вокруг стадиона (парковка вроде бы, офисы и т.п.). Т.е. они строят деньги, стадион отдают (городу или команде? Скорее всего, городу), а инфраструктура остаётся за ними: хошь - продавай, хошь - сдавай в аренду. В этом их выгода.