Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Стрельба
|
4388
0

Олена Костевич отримала нагороду кращої спортсменки вересня в Україні

Урочиста подія відбулась в Олімпійському домі

Олена Костевич отримала нагороду кращої спортсменки вересня в Україні
НОК

30 жовтня в Олімпійському домі відбулося вшанування найкращої спортсменки та тренера вересня в Україні.

Свої заслужені нагороди з рук президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки отримали чемпіонка світу з кульової стрільби Олена Костевич та її наставник Ігор Чередінов, які вибороли це високе визнання в вересні.

«Одразу після тріумфального виступу Олени на чемпіонаті світу в Кореї, де вона здобула індивідуальне «золото» та «бронзу» у міксті з Олегом Омельчуком, ми зустрічалися, спілкувалися. Це була душевна, тепла зустріч й нам дуже приємно знову вітати чудовий тандем Олени Костевич та Ігоря Чередінова в Олімпійському домі ще й з такої приємної нагоди», - сказав на початку заходу керманич НОК.

Він відзначив, що на чемпіонаті світу в Кореї видатна спортсменка, Олімпійська чемпіонка Афін-2004, дворазова бронзова призерка Лондона-2012, яскрава особистість і просто чудова людина, дійсно, продемонструвала блискучий результат.

«З урахуванням того, що чемпіонат світу зі стрільби відбувається лише раз на чотири роки ці медалі набувають ще більшої ваги. Традиційно стрілки першими здобувають олімпійські ліцензії і я хочу ще раз привітати з першими перепустками на Токіо-2020 Олену і Павла Коростильова, а також всіх нас», - додав Сергій Бубка.

Президент НОК нагадав, що Костевич минулого року стала мамою й вже впевнено та невпинно підкорює нові спортивні вершини. «Знаємо, що маленька донька та чоловік були з вами поруч на чемпіонаті світу й свою перемогу ви присвятили саме їм. Переконаний, що така потужна підтримка й надалі надихатиме Олену та мотивуватиме на нові звершення», - додав він.

«Буквально в суботу на міжнародних змаганнях в Німеччині Олена продемонструвала феноменальний результат. З 40 пострілів «вибила» 399 балів з 400-та можливих, влучивши 39 разів в «десятку» й лише один раз в 9.8. Це дійсно неперевершено й ще раз підтверджує, що ти - унікальна спортсменка та жінка», - додав Сергій Назарович.

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 47
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Два лишних слона. Анна Музычук упустила победу над китаянкой-лидером
Другие виды | 18 апреля 2024, 15:55 0
Два лишних слона. Анна Музычук упустила победу над китаянкой-лидером

​​​В Торонто близится к финишу Турнир претендентов 2024 по шахматам

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.