Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 27 октября 2018, 18:27
1000
0

Суперліга. Запоріжжя у непростому матчі долає Одесу

Команда завершила перше коло на першій сходинці в чемпіонаті

| Обновлено 27 октября 2018, 18:27
1000
0
Суперліга. Запоріжжя у непростому матчі долає Одесу
ФБУ
Команда Валерія Плеханова у абсолютно рівному матчі зуміла обіграти суперника на останніх секундах зустрічі Одесу та завершити перше коло Суперліги Парі-Матч в якості одноосібного лідера турнірки.
 
Про те що матч в Одесі буде результативним засвідчили вже стартові 20 секунд гри, за які команди встигли обмінятися власними атаками та набрати на двох 5 балів. Загалом гру команди розпочали доволі рівно та результативно: в Запоріжжя на стартових хвилинах феєрив Мироненко, а в Одеси свою майстерність у виконанні результативних передач показував Ернесто Ткачук, а лідер в зустрічі змінювався практично з кожною результативною атакою від однієї з команд.
На перерву ж колективи пішли за рахунку 29:26 на користь господарів паркету.
 
В другій чверті команди не збавили оберти. Одесу за собою повів Олександр Беліков, який тільки за першу половину гри набрав 17 очок, а Запоріжжя вів вперед Кіндал Хілл та Юрій Кондраков, які на двох набрали 22 бали. Ще 9 додав Малік Трент.
 
Команди продовжили грати в швидкий та атакуючий баскетбол. В середині чверті господарі все ж зуміли заробити невелику різницю в рахунку на свою користь, проте в кінцівці періоду запоріжани суперника дістали – 52:52.
 
Абсолютно вся третя чверть пройшла у рівній, видовищній та безкомпромісній боротьбі: суперники не відпускали одне одного на відстань більшу ніж у 2 бали. А завершився період за рахунку 66:67 - +1 для гостей.
 
Розв’язка наступила в останній десятихвилинці. Зі старту чверті запоріжани збільшили відрив до 4 балів, проте один з лідерів Одеси Олександр Прокопенко скоротив до 1 балу власним дальнім. Всі десять хвилин на паркеті були гойдалки – то одна то інша команди виходили вперед, проте останнє слово лишилося за лідерами турнірки. Одеса в обличчі Вітолса мала шанс на овертайм, проте снайпер господарів дальній кидок на останній секунді гри не реалізував.
 
Чемпіонат України. Суперліга
 
БК «Одеса» - БК «Запоріжжя» - 94:97 (29:26, 23:26, 14:15, 28:30)
 
«Одеса»: Щепкін – 23оч; Беліков – 22оч; Хелманіс – 14оч, 4пб.
«Запоріжжя»: Холтон – 23оч, 4рп; Трент – 23оч, 4пб; Хілл – 19оч, 8пб.
 
 
Нагадаємо, в іншому матчі «Київ-Баскет» переграв «Дніпро».
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.