Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
691
0

U-16: мирова угода в Криму

Юнацька збірна України (1992 р.н.) провела у кримському селищі Аграрне товариський поєдинок з турецькими однолітками

Підопічні Олександра Головка відкрили рахунок на перших хвилинах, утім, в підсумку таки дозволили суперникам звести матч унічию − 1:1.

«Постріл» Іванка
Перший гол у зустрічі було забито вже на 6-й хвилині, коли після слаломного проходу півзахисника донецького «Шахтаря» Святослава Дяківа м’яч відскочив до Віталія Іванка. Сильним ударом метрів з 12-ти форвард харківського УФК примусив капітулювати турецького голкіпера.

Швидка відповідь
Гості відігралися досить швидко. Під час подачі кутового українські захисники не впоралися з опікою Елітеза, який вразив ціль, вигравши боротьбу на «другому поверсі». Попри певну кількість небезпечних моментів, які виникали впродовж матчу, змінити цифри на табло командам не вдалося.

Підготовка до відбору
Нагадаємо, що кримський збір для «синьо-жовтих» був одним з етапів підготовки до кваліфікації Євро-2009 (U-17), яка стартує у вересні. Наступною перевіркою для підопічних Головка стане участь в червневому Меморіалі Віктора Баннікова.

Україна (U-16) − Туреччина (U-16) − 1:1
Голи: 1:0 Іванко (6), Елітез (28).
Україна: Данкович (Шевченко, 41), Рижук, Сухоцький, Боровець, Коваль, Дяків (Папірович, 68), Ордець, Бацула (Зеленевич, 34), Караваєв, Бабенко (Лапа, 21, Еюбов, 51), Іванко (Будковський, 71).

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.