Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 23 октября 2018, 18:05
1573
0

Підсумки 3 туру чемпіонату Києва з міні-футболу: Гріффін очолив залік

Після матчів 3 туру команда Євгена Варениці вирвалася на першу сходинку турнірної таблиці чемпіонату

| Обновлено 23 октября 2018, 18:05
1573
0
Підсумки 3 туру чемпіонату Києва з міні-футболу: Гріффін очолив залік
Підбиваємо підсумки 3 туру Чемпіонату Києва з міні-футболу, який проходить у столичному Гідропарку в «Місті Спорту». Третій ігровий день пропускали «Альтернатива-Сервіт» та «Ковальська» через участь «Альти» у першому попередньому раунді Кубку України з футзалу. До речі, вітаємо хлопців Миколи Костенко з виїзною перемогою у першій грі проти сумської команди «Технологія-Lex-VSK» з рахунком 3:2. Ну а ми згадаємо матчі третього туру.
 
Гріффін 4:2 МаксТім
 
Вольову перемогу над командою «МаксТім» здобули футболісти «Гріффіна». Олександр Куріной на 5-ій хвилині вивів хлопців Максима Макєєва вперед і вони зберегли мінімальну перевагу до перерви. 
А ось у другому таймі «Гріффін» додав і провів чотири голи поспіль. У червоних грифонів двічі відзначився Євгеній Шайдюк, і по м’ячу забили Олександр Магда та Віталій Арановський.
В кінці Леонід Далекий прорвався лівим флангом та пробив над плечем Юрія Балашева, скоротивши рахунок. Проте команда Євгена Варениці зберегла переможний рахунок і очолила турнірну таблицю з сімома набраними очками. 
 
 
Київміськбуд/Дніпро 1:3 Фактотум
 
Свою першу перемогу в чемпіонаті завоювали чинні чемпіони України з команди «Фактотум», які переграли «Київміськбуд/Дніпро» 3:1. У об'єднаної команди були відсутні Ярослав Аксьонов, Дмитро Медвідь, Віктор Цой, а Михайло Гер грав на уколах через пошкодження ноги. Звісно такі проблеми не могли не позначитися на грі біло-синіх, і Андрій Хомин в середині першої половини та Костянтин Іванкевич на початку другої зробили перевагу юристів 2:0.
 
Віктор Мельник на 33-ій хвилині замкнув передачу з лівого флангу та скоротив відстань, проте врятувати гру хлопцям Юрія Головіна не вдалося - наприкінці гри вони пропустили втретє і зазнали першої поразки в чемпіонаті.
 
 
Domino`s 0:1 Іст-Вест Ментор
 
Після перемоги над «Фактотумом» у 2 турі футболісти мережі піцерій не зуміли продовжити вдалу ходу. «Іст-Вест Ментор» підсилили Віталій Кокота та Юрій Осаковський, а останній скористався помилкою кіпера «Domino`s» Сергія Павельчука. На 5-ій хвилині Осаковський перехопив поперечну передачу і відправив м’яч у порожні ворота.
І хоча до кінця гри обидва колективи мали багато шансів для взяття воріт, мінімальна перевага українсько-угорського клубу збереглася – «Іст-Вест Ментор» здобув свою стартову перемогу на турнірі.
 
 
Турнірна таблиця після 3 туру:
 
1. Гріффін 3 матчі/7 очок (різниця +4)
2. Альтернатива-Сервіт – 2/6 (+11)
3. МаксТім – 3/6 (+2)
4. Київміськбуд/Дніпро – 3/4 (+2)
5. Фактотум – 3/3 (-2)
6. Domino`s – 3/3 (-5)
7. Іст-Вест Ментор – 3/3 (-8)
8. Ковальська – 2/0 (-4)
 
Найближчим часом чекайте відео-звіти матчів та ТОП-3 найкращих голів 3 туру.
 
Розклад матчів 4 туру Чемпіонату Києва з міні-футболу 2018/2019
Субота, 27 жовтня
17:00 «Ковальська» vs «Domino`s»
18:00 «Іст-Вест Ментор» vs ФК «Київміськбуд/Дніпро»
19:00 «МаксТім» vs «Фактотум»
20:00 ФК «Гріффін» vs ФК «Альтернатива-Сервіт»
 
Лев ГАЛУШКО
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.