Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 21 октября 2018, 18:21
1115
0

Суперліга. Дніпро сенсаційно поступився Миколаєву

Віце-чемпіони України зазнали другої поразки поспіль

| Обновлено 21 октября 2018, 18:21
1115
0
Суперліга. Дніпро сенсаційно поступився Миколаєву
ФБУ
МБК «Миколаїв» перед рідними трибунами ефектно обіграв знекровлений Дніпро, який сьогодні не міг розраховувати одразу на трьох гравців ротації – Мішулу, Ревзіна та Вільховецького.
 
Для корабелів це перша перемога над віце-чемпіонами Суперліги Парі-Матч з 2014 року.
 
Обидві команди розпочали гру на високих швидкостях: гравець національної молодіжної збірної України з баскетболу 3х3 Віталій Зотов влучив трьоху, на що дніпряни відповіли двома балами від Сізова. Проте, в наступній ж атаці Зотов закинув ще три бали, чим змусив піднятись з місць практично всіх вболівальників в ПС “Надія”. За декілька миттєвостей після цього лідер та капітан корабелів Олексій Онуфрієв набрав 5 очок поспіль для себе та розпочав ривок Миколаєва. Так, в середині першої чверті перевага господарів паркету становила вже 7 балів. Після цього Дніпро скоротив відставання до мінімуму, але перед сиреною господарі паркету знову пішли у відрив – 25:16.
 
В другій десятихвилинці вже дніпряни почали більш агресивно діяти в нападі, а Миколаїв утримував позитивну для себе різницю на табло за рахунок переваги під щитами, яку реалізовували великі корабелів.
 
Проте, гості зусиллями Шунделя та за допомогою не високого відсотку влучності дальніх від суперника зуміли все ж зрівняти рахунок та стати лідерами перед великою перервою – 35:36.
 
В другій половині гри господарі паркету знову додали та вже за мить Анікієнко ефектним данком виводить вперед свій клуб. Після цього послідувала серія триочкових від снайперів обох команд: за відсутності Мішули та Ревзіна роль основного далекобійника дніпрян взяв на себе Кожемякін, який влучив три, проте корабели миттєво відповіли дальнім від Жуковського. Дніпро ж в наступній атаці знову влучили три, цього разу точним був постріл від Закурдаєва. Проте, після надпотужного данку від Кушнірова, в колись рідне кільце, головний тренер Миколаєва все ж взяв хвилинну перерву, після якої лідерські якості на себе взяв молодий Ілля Жуковський, що забив серію важливих кидків та скоротив відставання від Дніпра. Ще одним ефектним моментом корабели відзначилися майже перед завершенням чверті: молодий Андрій Хохоник влучив над дальній кидок з 9 метрів та завів трибуни в місцевому спорткомплексі.
 
Четверта десятихвилинка стала для команд найбільш важкою у фізичному плані. Обидва колективи намагалися грати дуже цупко та з великою кількістю силової боротьби. За 5 хвилин до завершення періоду капітан корабелів Олексій Онуфрієв забив черговий дальній та збільшив перевагу свого клубу до 7 балів. Після цього команді Валерія Кондратьєва вдалося скоротити відставання до 4, проте на заключних секундах гри сильнішими виявилися господарі паркету – 78:72 перша з 2014 року перемога Миколаєва над Дніпром.
 
МБК «Миколаїв» - БК «Дніпро» - 78:72 (25:16, 10:20, 25:22, 18:14 )
 
Мик: Жуковський – 21оч, 6пб; Онуфрієв – 14оч; Попов – 13оч, 4пб.
Дн: Тимофеєнко – 16оч, 6пб; Закурдаєв – 15оч; Кожемякін – 10оч.
 
 
Нагадаємо, в попередньому матчі «Дніпро» поступився «Запоріжжю» - 79:89.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.