Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 21 октября 2018, 16:01
726
0

Запоріжжя впевнено перемогло харківський Політехнік

Запоріжжя вийшло в лідери чемпіонату України

| Обновлено 21 октября 2018, 16:01
726
0
Запоріжжя впевнено перемогло харківський Політехнік
ФБУ
Легіонери суперників одразу взялися розганяти атаки. Ефективніше це виходило в господарів. Стартове влучання харків’ян виявилося єдиним нетривалим моментом лідерства в чверті. Згодом триочковими запоріжці впевнено вийшли вперед. Двічі такими пострілами відзначився Мироненко. Загалом запоріжці за стартову чверть реалізували 5 дальніх кидків з дев’яти. Харків’яни за цей час зробили лише дві невдалі спроби. Загалом господарі вдвічі перевершили гостей за реалізацією з гри.
 
З початком другої чверті хід поєдинку не змінився. Запоріжці продовжили впевнено набирати. Однак з середини 10-хвилинки ситуація на майданчику змінилася. Господарі, схоже, занадто самовпевнено повірили в легку перемогу. Недостатня зосередженість в захисті суперника дозволила харків’янам поступово скоротити різниця. З 22 очок вона в підсумку на велику перерву знизилася до 12-ти.
 
«Політехнік» під кінець чверті суттєво покращив реалізацію. У тому числі забив п’ять дальніх кидків. Три з них на рахунку американського новачка Джавана, ще два – Козлова. Американець став головним чинником повернення «Політехніка» в боротьбу, набравши 12 очок за другу 10-хвилинку. У підсумку він став найрезультативнішим у гостей за першу половину. Найкращий у господарів Трент набрав за цей час 15 очок.
 
По перерві запоріжці виправилися. Гостям вже не вдавалося і далі скорочувати різницю. Господарі впевнено довели третю чверть до загальної 20-очкової переваги перед заключною частиною поєдинку. Якихось суттєвих аргументів проти запоріжців у харків’ян так і не з’явилося, то ж і дива не сталося. «Запоріжжя» впевнено довело поєдинок до четвертої перемоги в п’яти матчах, піднявшись у лідери чемпіонату.
 
«Політехнік» і далі залишається єдиною командою Суперліги Парі-Матч без перемог.
 
Трент з Кондраковим були найпотужнішими в господарів у поєдинку, зробивши найбільший внесок у перемогу. У гостей Джаван та Козлов, наскільки могли, намагалися тримати команду в боротьбі. На двох вони реалізували 10 з 13-ти загальнокомандних триочокових.
 
«Запоріжжя» наступний поєдинок Суперліги Парі-Матч грає 25 жовтня в Южному. Харків’яни 24 жовтня зіграють вдома з Київ-Баскетом.
 
«Запоріжжя» – «Політехнік» – 104:77 (31:14, 19:24, 31:23, 23:16)
 
 
 
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 0
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей
Футбол | 19 апреля 2024, 06:45 80
Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей

Горняки могут попасть напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.