Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 19 октября 2018, 20:21
5414
2

Сергій НАГОРНЯК: «Баварія цікавиться гравцем збірної України U-17»

Тренер юнайької збірної України – про виступ команди у кваліфікаційному раунды чемпіонату Європи

| Обновлено 19 октября 2018, 20:21
5414
2
Сергій НАГОРНЯК: «Баварія цікавиться гравцем збірної України U-17»
ФФУ. Сергей Нагорняк
Тренер юнацької збірної України U-17 Сергій Нагорняк відзначив не тільки результат, але й класну гру команди у кваліфікації Євро.
 
— Сергію Миколайовичу, яким буде ваш підсумок кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи для збірної України?
— Що ж, до еліт-раунду ми кваліфікувалися з першого місця. Та й сам рівень футболу команда продемонструвала високий, що відзначили фахівці, які стежили за цими змаганнями. Виняток склали хіба що перші 15 хвилин стартового поєдинку на турнірі, проти ісландців.
 
— Нічия зі збірною Ісландії, напевно, не входила у ваші плани?
— Суперник із перших хвилин почав тиснути, можливо, наші хлопці трохи перегоріли, за що й поплатилися двома пропущеними м'ячами. Але це стало для футболістів збірної України непоганим уроком. Надалі ініціатива була повністю на нашому боці. Шкода, що вдалося тільки відігратися, адже шансів для того, щоб перемогти, було чимало. Після цього поєдинку наші гравці зрозуміли, що товариські зустрічі відрізняються від офіційних.
 
— Матч із Гібралтаром — тренування з підвищеною відповідальністю?
— Ми намагалися дати пограти всім футболістам, і ті виконавці, які вийшли на цей матч, відпрацювали на максимумі. Після того, як у першому турі Боснія і Герцеговина виграла в Гібралтару — 8:0, було поставлено ​​завдання — забити більше. І хлопці це завдання виконали, уразивши ворота суперника 11 разів.
 
— На турнірі збірна України з 90 ударів реалізувала 16. Це хороший показник?
— Думаю, нормальний. Хоча можна було забивати й більше. Наприклад, у тому ж поєдинку з Ісландією в другому таймі наші футболісти били по воротах 25 разів, володіння м'ячем було 70 на 30, але засмутити воротаря суперників вийшло тільки двічі.
 
— Усе вирішував останній матч, із господарями.
— Не хочу виглядати самовпевненим, але в поєдинку з Боснією і Герцеговиною, незважаючи на мінімальну перемогу (3:2), збірна України повністю тримала гру під контролем. Після того, як на 74-й хвилині суперник скоротив відставання до мінімуму, більше шансів для взяття воріт у нього не було, а ми могли збільшити свою перевагу.
 
— У складі збірної України був легіонер із Німеччини...
— Так, Ерік Шуранов. Здібний футболіст. Він добре влився в колектив, хоча це був тільки другий його приїзд до збірної. На товариські матчі або турніри клуб його не відпускав. Еріка вже підключають до тренувань з основним складом «Нюрнберга», а це багато про що говорить. Цікавилася цим таранним нападником, який не обділений і технічними здібностями, навіть мюнхенська «Баварія»...
 
— Назвіть трійку найкращих футболістів збірної України на минулому турнірі.
— Ніхто з гравців нас не здивував, оскільки ми знаємо їхній потенціал. Усі вони зіграли на гідному рівні.
 
Нагадаємо, головний тренер юнацької збірної України (футболісти не старші 2002 року народження) Володимир Єзерський через сімейні обставини не зміг вирушити з підопічними до Боснії і Герцеговини на кваліфікаційні матчі Євро-2019. Тож обов'язок керувати командою було покладено на його помічника, Сергія Нагорняка.
 
 
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
SKIF1927
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил