Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1363
0

Київ-Баскет і Динамо переконливо перемогли

У Жіночій Суперлізі столичні клуби здобули другі перемоги поспіль

Київ-Баскет і Динамо переконливо перемогли
Після дещо натужної звитяги над Козачкою у стартовому матчі Жіночої Суперліги Київ-Баскет «розійшовся не на жарт» у протистоянні з Чайкою. Перемога 119:44. 
 
Матч відбувся 13 жовтня у столиці, тобто і доби не минуло відтоді, як зіграли з запоріжанками, а підопічні Володимира Холопова так результативно проявили себе. Чому? Є  варіанти пояснення. Перше – тренер провів роботу з командою, зачепивши самолюбство чинних чемпіонів. Холопов – відмінний мотиватор, це загальновідомо. Отже, ймовірність такого розкладу висока. Друге – Чайка втомилася, у Києві у субботу вона провела виснажливий матч з Динамо і не змогла повноцінно відновитися. Це теж цілком вагома причина.
 
Ще й третя причина є – ключові гравці Чайки Космач і Ляшко зараз виступають на Юнацькій Олімпіаді, і у Чайки нема ким замінити лідерів. Можна було б сказати, що і у Київ-Баскеті лазарет повний гарними гравцями – Завидна, Ольховик, Чек, Краєвська. Але лава запасних усе ж таки у киянок довша. Відтак, ротація глибша і вони можуть краще втілювати на паркеті тренерський задум. 
 
Перша чверть пройшла за рівної боротьби. Лише триочковий Спітковської під завісу десятихвилинки дозволив господаркам відірватися на 6 очок. А вже у другій чверті Чайка провалилася, про що свідчить рахунок після першої половини – 54:29. Ще гірше гості зіграли у третій десятихвилинці, яку програли 2:34. Звідси і такий розгром у підсумку 44:119. 
 
Київ-Баскет – Чайка-ДЮСШ 119:44 (25:19, 29:10, 34:2, 31:13)
 
В іншому матчі ігрового дня Динамо у Києві не мало проблем з Козачкою. Забагато сил витратили запоріжанки на боротьбу з чемпіоном і на гру з «синьо-білими» їх не вистачило. Навіть у першій чверті Динамо досягло подвійної переваги 24:12. Далі підопічні Володимира Рижова засушили гру і не розслаблялися аж до заключної чверті, навіть це їм не завадило досягли переконливої перемоги 80:47.
 
Динамо-НПУ – Козачка-КПУ 80:47 (24:12, 19:5, 29:8, 8:22)
 
14 жовтня
 
14:00, УСК Одеса
ІнтерХім-СДЮСШОР – Вінницькі Блискавки

Київ-Баскет – Чайка-ДЮСШ 119:44 (25:19, 29:10, 34:2, 31:13)

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.