Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1439
0

Київ-Баскет здобув історичну перемогу в чемпіонаті України

Новий клуб святкує першу перемогу

Київ-Баскет здобув історичну перемогу в чемпіонаті України
Столичний Київ-Баскет переміг Запоріжжі в домашньому матчі чемпіонату України з баскетболу серед команд Суперліги Парі-Матч – 103:82.
 
Суперники без зайвої розвідки включилися в боротьбу. Поступово чітко окреслилася перевага господарів. Кияни краще влучали. За підсумками стартової чверті загальна реалізація становила 43% проти  33%. Більш суттєвою стала перевага господарів за підбираннями – 12:6. У підсумку це дозволило Київ-Баскету забезпечити 9 очок переваги після стартової чверті. 
 
У другій чверті запоріжці спробували вирівняти становище. Їм вдалося покращити реалізацію. За реалізованими триочковими команди взагалі зрівнялися 5:5. Втім господарі і надалі суттєво переважали під щитами. Як підсумок, гості лише до п’яти очок скоротили загальну різницю. 
 
У господарів за першу половину Мангано та Крутоус перетнули межу в 10 набраних очок. У першого їх уже стало 12, у другого – саме 10. Обидва реалізували по два триочкових з двох спроб. 
 
З поновленням гри після перерви спершу її хід особливо не змінився. Кияни стримували спроби гостей відігратися. Перед заключною 10-хвилинкою господарі утримували 6 очок переваги.
 
Вирішальні зміни сталися в останній частині поєдинки. Попри зменшення відставання за підбираннями, гості значно більше стали хибити. У киян натомість пішли триочкові – 6 реалізованих за 7 хвилин чверті. То ж за три хвилини до фінальної сирени Київ-Баскет був попереду на вагомі 25 очок. 
 
У підсумку кияни здобули історичну першу перемогу в найвищому дивізіоні чемпіонату України. І одразу перетнули позначку в 100 набраних очок.
 
Наступні поєдинки сьогоднішні суперники зіграють 14 жовтня. Кияни вдома проти Миколаїва, а запоріжці – на виїзді проти Черкаських Мавп.
 
Київ-Баскет – Запоріжжя – 103:82 (22:13, 19:23, 25:24, 37:22)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.