Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1223
0

САБІНО: «В Україні футбол більш інтенсивний, ніж в Бразилії»

Бразильський футболіст «Львову» розповів про свою адаптацію в УПЛ

САБІНО: «В Україні футбол більш інтенсивний, ніж в Бразилії»
ФК Львов. Сабино

Півзахисник ФК «Львів» Сабіно прокоментував поразку «синьо-золотих левів» від чернігівської «Десни» у матчі 11-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги та зазначив, що двотижнева пауза у чемпіонаті має піти на користь львівському колективу перед початком другого кола сезону 2018/2019 років.

– Сабіно, в останній місяць тренер «Львова» почав довіряти тобі місце в основному складі команди на матчах чемпіонату України. Як це прокоментуєш? Чи вважаєш, що в умовах серйозної конкуренції ти зараз знаходишся в оптимальній формі?
– З плином часу та набуттям все більшої кількості ігрового часу, вважаю, що моя гра покращується з кожним матчем.

– Саме ти обігрався з Бруно і віддав партнеру гольову передачу в матчі з «Десною», яка вилилася в неймовірний гол. Пам’ятаєш цей епізод? Чи подякував Бруно за гарний пас?
– Звичайно пам’ятаю! Блискучий гол Бруно став результатом хорошої командної гри та награної комбінації. Дуже радий, що допоміг напарнику по команді відзначитися взяттям воріт суперників.

– Матч з «Десною» проходив у рідних стінах, вболівальники чекали першу домашню перемогу «Львова» в чемпіонаті. Але команда несподівано програла 1:3 на «Арені Львів». У чому причини невдачі? Команда не налаштувалася як слід на матч? Чи «Десна» була дійсно сильнішою?
– Ми виходили на поле «Арени Львів» з єдиною думкою – порадувати вболівальників першою домашньою перемогою у сезоні. Ми були не надто ефективними у конструктивній фазі атак, ще й «Десна» дещо здивувала надефективною контратакувальною грою. Але ми будемо важко працювати на тренуваннях, щоб покращити наші дії на футбольному полі та врешті порадувати фанів довгоочікуваною перемогою.

– Як вважаєш, який матч став найвдалішим для тебе у футболці «Львова», а який ти хотів би скоріше забути? І чому?
– Найуспішнішим був матч проти «Чорноморця» в Одесі, де ми зуміли взяти три очки, а найшвидше забути, звичайно, хотілося б поєдинок та невдалу гру проти «Десни».

– Зараз буде міжнародна пауза, і команда повернеться до офіційних ігор лише за два тижні. Як вважаєш, це піде на користь хлопцям?
– Це добре, що у нас є пауза, аби зробити висновки з останньої невдачі та добряче попрацювати над тим, що нам бракує для досягнення позитивних результатів.

– 21 жовтня «Львів» зіграє з «Арсенал-Київ» вдома. У першому колі львівська команда обіграла їх з рахунком 2:0. Чого очікуєш від домашнього поєдинку з «канонірами»?
– Я очікую чудовий та цікавий матч, в якому, впевнений, ми можемо здобути три очки.

– Ти вже кілька місяців тренуєшся і граєш в Україні. Уже звик до того, які вимоги ставлять перед тобою під час тренувань у львівському клубі? Адже вони, напевно не такі, якими були, коли ти грав в Бразилії…
– Насправді, я вже цілком звик до того, як грають у футбол в Україні. Тут він більш інтенсивний, ніж в Бразилії, але до цього цілком можливо адаптуватися.

– Перед «Львовом» поставлене завдання – місце серед призерів Прем’єр-ліги. Але поки команда займає лише дев’яте місце в таблиці. Як вважаєш, чи реально команді зробити ривок у другій половині чемпіонату? За рахунок чого «Львів» може змінити турнірну ситуацію на свою користь?
– У нас дуже сильна команда і ми ще маємо достатньо матчів, аби змінити ситуацію на нашу користь. Різниця в очках між нашим клубом та першою шісткою є невеликою, тому ми продовжимо битися за місце у верхній частині турнірної таблиці та вихід до єврокубків.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.