Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
|
685
0

Ігровий день в Суперлізі: Київ-Баскет приймає Мавпи

В іншому матчі «Дніпро» зустрінеться з «Політехніком»

Ігровий день в Суперлізі: Київ-Баскет приймає Мавпи
ФБУ
Сьогодні відбудеться ще два матчі першого туру чемпіонату України з баскетболу. Центральний матч пройде в Києві, де дебютант Суперліги «Київ-Баскет» гратиме з «Черкаськими Мавпами». Також цього дня «Дніпро» на власному паркеті прийматиме харківський «Політехнік».
 
Київ, Палац спорту
«Київ-Баскет» – «Черкаські Мавпи»
Початок матчу – 14:00
 
Трансляція  - Oboz TV, FBU.ua
 
В рамках другого ігрового дня сезону в столиці відбудеться матч, який претендуватиме на статус центрального у першому турі регулярного чемпіонату. Черкаські Мавпи проводитимуть першу гру в статусі чемпіонів України, а зіграє команда Максима Міхельсона проти новачка елітного дивізіону Київ-Баскета. Кияни, які в минулому сезоні виступали в Вищій лізі, повністю оновили ростер, зібравши команду з перспективних молодих гравців, досвідчених українських баскетболістів, та доповнивши цей кістяк двома американськими легіонерами.
 
На команду Євгена Мурзіна чекає справжній тест вже у першому матчі. Фаворитом поєдинку, звичайно, будуть Мавпи і не тільки через статус чемпіонів. Підопічні Максима Міхельсона вже провели 5 офіційних матчів, зігравши у Суперкубку України та кваліфікації Кубку Європи FIBA, отримавши повноцінну ігрову практику у дуже важливих матчах. Але непростий графік і майбутній матч-відповідь з Керавносом можуть змусити коуча Мавп прибігнути до більш широкої ротації. Додатковим фактором у цьому матчі буде тренерське протистояння – керманич киян Євген Мурзін гратиме проти свого асистента по національній збірній Максима Міхельсона.
 
Дніпро, СК Шиннік
«Дніпро» – «Політехнік»
 
Початок матчу – 14:00
Трансляція – XSPORT, FBU.ua
 
Паралельно з матчем в Києві в Дніпрі новоспечений володар Суперкубку України відкриватиме сезон поєдинком проти харківського Політехніка. Віце-чемпіони України вже на старті сезону демонструють відмінну ігрову форму, як в плані фізичної готовності, так і в плані злагоджених командних дій.
 
На дніпрян, як і на черкаський колектив, наступного тижня очікує матч за вихід у груповий раунд Кубку Європи, тож господарі сьогодняшнього матчу, скоріш за все, спробують зіграти з запасом, який їм дуже знадобиться вже наступного тижня. Харків’яни – традиційно непоступливий колектив, але як команда Тимура Арабаджи буде виглядати на старті сезону: судити поки непросто. 
 
Нагадаємо, у матчі-відкритті сезону «Запоріжжя» здолало «Миколаїв» 84:81.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде
Футбол | 25 апреля 2024, 00:13 7
Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде

Украинский вратарь хочет повышения зарплаты

Все решил овертайм. Определен победитель Кубка Европы ФИБА
Баскетбол | 25 апреля 2024, 03:23 0
Все решил овертайм. Определен победитель Кубка Европы ФИБА

В финале немецкий Найнерс Хемниц одолел турецкий Бахчешехир Колежи

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.