Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 15 октября 2018, 06:12
4221
0

Екстра-ліга. Анонс матчів третього туру

Центральним протистоянням буде матч «Кардинала-Рівне» та «Урагану»

| Обновлено 15 октября 2018, 06:12
4221
0
Екстра-ліга. Анонс матчів третього туру
«Сокіл» (Хмельницький) – «ХІТ» (Київ)
 
6 жовтня. Хмельницький. СК УМВС. 12:00. 
 
Третій тур за традицією стартує у суботу. Цього дня відбудуться три матчі у рамках Екстра-ліги. Програму звітного ігрового тижня розпочнуть у Хмельницькому місцевий «Сокіл» та київський «ХІТ». Минулого сезону обидві команди провели дві зустрічі. Київський поєдинок завершився нічиєю з результатом 2:2, натомість, у виїзній зустрічі представники столиці взяли переконливий реванш – 1:4.
 
У сезоні 2018/19 ця зустріч стане першим домашнім матчем для підопічних Романа Ковальчика, які привезли з виїзних протистоянь у Житомирі та Покровському 3 очки, розгромивши перших та мінімально поступившись останнім. Тож, перед домашніми трибунами «Сокіл» намагатиметься наздогнати двох лідерів чемпіонату у турнірній таблиці, якими є «Кардинал-Рівне» і той-таки «ХІТ». 
 
Підопічні Дмитра Шувалова мають 6-очковий показник після протистоянь з «АРПИ Запоріжжя» та «ІнБев/НПУ», а також найкращу різницю забитих та пропущених у лізі та спробують втримати цей результат.
 
«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Ураган» (Івано-Франківськ)
 
6 жовтня. Рівне. ДЮСШ №4. СК ДЮСШ №4. 13:00
 
Ще одна команда, яка досі не втратила жодного очка - «Кардинал-Рівне» дебютує перед власними вболівальниками. Підопічні Станіслава Гончаренка провели надзвичайно вдалу серію з виїзних матчів, здолавши «Енергію» – 5:1 та ледь не втративши перемогу у протиборстві з «Епіцентром К Авангард» – 4:3.
 
У свою чергу, «ураганівці» також набрали непоганий хід. На відміну від суперника, франківці провели два поєдинки у домашніх стінах. Не надто вдалий початку зустрічі з «Титаном» ознаменувався ударною другою половиною та приніс команді Максима Павленка стартові три очки. Другий поєдинок звершився для команди нічиєю з чинним чемпіоном – 2:2. Івано-франківська команда двічі виходила вперед, але херсонці зуміли відігратися. Тож, нині на балансі «Урагана» знаходиться 4 очки.
 
Минулоріч обидва клуби оформили виїзні перемоги на майданчиках суперника з результатом 2:1. До того ж, для команди Павленка звітна вікторія стала перепусткою до матчів плей-офф.
 
Кожен з колективів може розпочати для себе серію з домашніх або ж виїзних перемог. Кому вдасться це зробити - побачимо вже завтра.
 
«АРПИ Запоріжжя» (Запорізька обл.) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)
 
6 жовтня. Запоріжжя. ПС ЗАБ. 13:00
 
Паралельно з матчем у Рівному розпочнеться зустріч між командами, які мають найменше досвіду виступів в Екстра-лізі. Одесити дебютували попереднього сезону і їм забракло зовсім трохи, аби все ж потрапити до зони плей-офф. Натомість, «АРПИ Запоріжжя» після перемоги у Першій лізі вже встиг здобути дебютну перемогу. Підопічні Максима Павлюка після поразки від «ХІТа» у стартовому турі – 2:4 здійснили вдалий виїзд до Львова, де здобули перемогу з результатом 2:0.
 
У свою чергу, «Епіцентр К Авангард» поки що очок не набирав. Підопічні Кирила Красія отримали непростий календар. Перший тур - виїзна зустріч з «Продексімом» і поразка з результатом 1:4. Наступний ігровий тиждень в Екстра-лізі подарував представникам Південної Пальміри протистояння з «Кардиналом-Рівне», який перебуває у досить непоганій формі. Як наслідок – 0:3 після стартової двадцятихвилинки і майже врятована зустріч, яка, зрештою, завершилася мінімальною поразкою – 3:4.
 
Тож, запоріжці після вдалого старту у домашньому етапу Кубка ліги спробують потішити власних вболівальників перемогою в Екстра-лізі. Натомість, одесити так само мають шість очок після старту у кубковому турнірі і спробують здобути перші бали у чемпіонаті.
 
«ІнБев/НПУ» (Житомир-Київ) – «Енергія» (Львів)
 
7 жовтня. Житомир. ФОК. 12:00
 
У Житомирі в очному протистоянні зійдуться дві команди, які поки що досі не здобули жодного очка у цьогорічній Екстра-лізі. «Пивовари» зазнали поразок від «Сокола» та «ХІТа» з сумарним результатом 2:11. Не набагато кращими є справи і у львівської «Енергії», яка провела дві домашні зустрічі і зазнала дошкульних невдач від «Кардинала-Рівне» та «АРПИ Запоріжжя». Завдяки трошки кращій різниці забитих та пропущених, львів'яни перебувають вище за своїх суперників у турнірній таблиці.
 
Тож, звітний поєдинок є чудовим шансом здобути перші очки у турнірній таблиці та спробувати розпочати переможну серію у чемпіонаті для обидвох колективів.
 
Минулого сезону команди обмінялися домашніми перемогами з результатом 3:2. Кому вдасться отримати звитягу цього разу – дізнаємося найближчої неділі.   
 
«Продексім» (Херсон) – «Титан» (Покровське)
 
10 жовтня. Херсон. СК ХВУФК. 15:00
 
Останнім поєдинком у рамках звітного туру стане винесена зустріч між підопічними Павла Пічкурова та Карлоса Барбози у зв'язку з участю останніх у Лізі чемпіонів. Цього сезону команди провели між собою одну очну зустріч, яка відбулася у рамках Кубка ліги. Тоді вікторію вдалося здобути представникам Дніпропетровської області – 3:4.
 
Минулоріч у рамках регулярного сезону Екстра-ліги херсонці поступилися своїм суперникам на домашньому паркеті з рахунком 2:4. Втім, всі наступні зустрічі, серед них і поєдинки у рамках плей-офф, завершилися на користь «мельників».
 
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Букмекеры назвали наиболее вероятный клуб, в который перейдет Судаков
Футбол | 23 апреля 2024, 18:42 18
Букмекеры назвали наиболее вероятный клуб, в который перейдет Судаков

По мнению аналитиков, следует ожидать перехода Судакова в «Наполи»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.