Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
10903
15

Манчіні оголосив склад на товариський поєдинок з Україною

Головний тренер викликав 28 футболістів

Манчіні оголосив склад на товариський поєдинок з Україною
Головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні оголосив список із 28-ми футболістів, які готуватимуться до жовтневих поєдинків «Скуадри Адзурри».
 
10-го числа в Генуї на стадіоні «Луїджі Ферраріс» італійці в товариському матчі зустрінуться з нашою національною командою. А 14-го числа в Хожуві на арені «Шленські» в рамках Ліги націй збірна Італії зіграє з Польщею.
 
 
Склад збірної Італії
 
Воротарі: Алессіо КРАНЬО («Кальярі»), Джанлуїджі ДОННАРУММА («Мілан»), Маттіа ПЕРІН («Ювентус»), Сальваторе СІРІГУ («Торіно»).
 
Захисники: Франческо АЧЕРБІ («Лаціо»), Кристіано БІРАГІ («Фіорентина»), Леонардо БОНУЧЧІ, Джорджо К'ЄЛЛІНІ (обидва — «Ювентус»), Доменіко КРІШІТО («Дженоа»), Даніло Д'АМБРОЗІО («Інтер»), ЕМЕРСОН («Челсі», Англія), Алессандро ФЛОРЕНЦІ («Рома»), Алессіо РОНАЛЬОЛІ («Мілан»).
 
Півзахисники: Ніколо БАРЕЛЛА («Кальярі»), Федеріко БЕРНАРДЕСКІ («Ювентус»), Джакомо БОНАВЕНТУРА («Мілан»), Роберто ГАЛЬЯРДІНІ («Інтер»), ЖОРЖИНЬО («Челсі», Англія), Лоренцо ПЕЛЛЕГРІНІ («Рома»), Марко ВЕРРАТТІ («ПСЖ», Франція).
 
Нападники: Доменіко БЕРАРДІ («Сассуоло»), Джанлука КАПРАРІ («Сампдорія»), Федеріко К’ЄЗА («Фіорентина»), Патрік КУТРОНЕ («Мілан»), Себастьян ДЖОВІНКО («Торонто», MLS), Чіро ІММОБІЛЕ («Лаціо»), Лоренцо ІНСІНЬЄ («Наполі»), Сімоне ДЗАДЗА («Торіно»).
 
Команда збереться на своїй тренувальній базі Коверчіано пізно ввечері у неділю, 7 жовтня. До Генуї команда вирушить у вівторок, 9 жовтня, у другій половині дня.
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 25 апреля 2024, 00:08 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 12
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vandermax80
нам бы столько нападающих)
Віктор
С такой сборной Италии можно и в ночью сыграть.
salenco
Что за истерика, результат матча ни в коей мере не должен влиять на матч с Чехами 16 октября. Поэтому матч с Италией небольшие чем серьёзная разминка перед ответственным поединком в Лиге Наций и не нужно здесь землю грызть и тренерский штаб прекрасно об этом знает
pulse240
Италия не та команда, против которой нет шансов на победу у нашей сборной. В любом случаи, это будет всего-лишь товарняк и главное в первую очередь обыграть чехов и оформить выход в дивизион А
rasheed_iverson
такоє
garik_trinity
Интересно увидеть дуэль Лунин-Доннарума.
28.08.17
Ми з макаронниками ніколи не вміли грати і статистика цьому прекрасний доказ...хоча можливо, дехто думає, шо ми перед Чехами спецом не будемо гризти землю...но тоді можливо випустять трошки інший склад, а не наших мега звезд, тоді пацанва буде рвати землю шоб показати, шо вони варті основи...
gucci1992
Они перед поляками на нас, как на кошках тренируются, гады!
tormans5
классное порево будет
4:0 как минимум