Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 29 октября 2021, 18:58
4579
0

Екстра-ліга. Огляд матчів другого туру

Тільки ХІТ здобув легку перемогу

| Обновлено 29 октября 2021, 18:58
4579
0
Екстра-ліга. Огляд матчів другого туру
«ХІТ» (Київ) – «ІнБев/НПУ» (Житомир-Київ) – 5:1 (1:1)
 
Голи: І. Борсук (2), Школьний (24), Тменов (28), Журба (32, 37) – Смоловик (19)
 
Команді Дмитра Шувалова вдалося здобути другу перемогу поспіль. Окрім того, звитяга над підопічними Валерія Директоренка допомогла киянам вперше у сезоні здобути три очки перед домашніми вболівальниками.
 
Втім, перша половина зустрічі проходила для «ХІТа» непросто. Незважаючи, на швидкий гол від Ігоря Борсука – об’єднана команда з Житомира та Києва створила значну кількість своїх нагод, одна з яких завершилася вдалим ударом екс-гравця столичних Євгена Смоловика після флангової передачі.
 
Однак, після перерви ще одне швидке взяття воріт від киян, на цей раз від Школьного, стало ключовим епізодом, який допоміг господарям переконатися у власних силах і впевнено довести зустріч до перемоги, завдяки влучному удару Тменова та дублю Журби.
 
«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Продексім» (Херсон) – 2:2 (1:1)
 
Голи: Фаренюк (3), Федюк (31) – Роніньо (11), Шотурма (35)
 
У першому турі обидві команди здобули по три пункти, але визначити хто з них зуміє наздогнати київський «ХІТ» у турнірній таблиці вони так і не змогли. Волею календарю команда Максима Павленка, який був відсутнім у зв'язку з хворобою на звітному матчі, отримали у суперники у двох домашніх стартових поєдинках двох призерів попереднього чемпіонату.
 
Втім, після вольової перемоги над «Титаном», коли левову частину зустрічі «ураганівці» поступалися у рахунку, але зуміли переламати її хід, звітне протистояння для франківців склалося інакшим чином. Господарі двічі були попереду, але перевагу не втримали. Тож, маємо першу нічию у сезоні 2017/2018 в рамках Екстра-ліги.
 
«Титан» (Покровське) – «Сокіл» (Хмельницький) – 1:0 (0:0)
 
Голи: Єрьомін (27)
 
Найменше голів цього туру побачили шанувальники футзалу на Дніпропетровщині. Гол Олега Єрьоміна став єдиним та вирішальним у двобої між підопічними Павла Пічкурова та Романа Ковальчика.
 
Минулоріч, покровці не зуміли здобути жодної перемоги у поєдинках з хмельничанами. Звітна зустріч так само проходила за серйозної боротьби. Лише після шести з лишком зіграних хвилин у другому таймі покровці вразили ворота суперників.
 
Забити м’яч у відповідь гості так і не змогли. Натомість, господарі, мали шанс зробити перемогу переконливішою, але Свірідов не зумів реалізувати дабл-пенальті. Наступного туру на обидва колективи чекають не менш важкі протистояння. «Титан» поїде до Херсона, а хмельничани вдома прийматимуть столичний «ХІТ».
 
«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 3:4 (0:3)
 
Голи: К. Бондаренко (31), Сандул (31), Дрозд (34) – Іванюк (5), Салтанов (5), Кравцов (14), Поночовний (37)
 
Неймовірний трилер видали в очному протистоянні команди Кирила Красія та Станіслава Гончаренка. По-справжньому спекотно було на трибунах спорткомплексу СКА в Одесі. Господарі провалили перший тайм, пропустивши три м’ячі від рівнян.
 
Здавалося б, все йшло до впевненої перемоги «кардиналівців», але остання десятихвилинка ледь не перевернула все догори дригом. Впродовж трьох хвилин представники Південної Пальміри тричі відзначилися у воротах суперника, але вирішальне слово все ж залишилося за їхнім опонентом. Три очки своїй команді зумів принести Володимир Поночовний. Тож, «Кардинал-Рівне» стає другим колективом, який продовжує крокувати Екстра-лігою без втрат.
 
«Енергія» (Львів) – «АРПИ Запоріжжя» (Запорізька обл.) – 0:2 (0:0)
 
Голи: Трубаров (25), Огністий (32)
 
Заключний поєдинок другого туру відбувся у Львові. «Енергетики» поступилися «Кардиналу-Рівне» у першому турі і мали нагоду здобути перші залікові бали у протистоянні з новачком Екстра-ліги.
 
Перший тайм команди провели обопільно гостро та все ж невеличка перевага за моментами була у підопічних Валерія Легчанова, але на останньому рубежі у запоріжців чудово відпрацював Іван Гурко.
 
У другому таймі суперники продовжили боротьбу за перші залікові бали у чемпіонаті і вона завершилася на користь гостей, які здобули першу для себе перемогу в Екстра-лізі.
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.