Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
2020
0

Дніпро завоював перший в історії Суперкубок України

Команда Дениса Журавльова вдруге перемогла БК «Черкаські Мавпи»

Дніпро завоював перший в історії Суперкубок України
ФБУ
Перша половина гри, яка після першого матчу умовно починалася з «+25» для «Дніпра», вийшла рівною, про що свідчив і рахунок на табло, і статистичні показники. Команди раз по раз міняли одна одну в ролі лідера, але трохи вдаліше кінцівку другої чверті провели саме гості, які виграли половину за символичного 1-очкового відриву, маючи протягом ігрового відрзку 9 балів переваги.
 
Суперники робили небагато втрат, грали достатньо обережно, але відсоток влучань був не ідеальним в обох колективів. Щодо індивідуалій, то тут варто відзначити капітана господарів Тимофеєнка, який вже до великої перерви набрав 13 очок, та Коуклі, який відзначився 14 очками за майже безпомилкової гри в атаці.
 
Саме американський форвард повів за собою «Мавпи» і у третій чверті. Коуклі за десятихвилинку набрав 11 очок, демонструючи відмінну взаємодію з Янгом – пік-н-роли американських легіонерів стали проблемою для команди Журавльова, який відреагував тайм-аутом. Після «хвилини» «Дніпро» оформив ривок 7:0 за рахунок очок Ревзіна, Натяжка та триочкового Мішули, але другу половину десятихвилинки все ж таки краще провели «Мавпи, які отримали 4 бали переваги перед заключним відрізком гри.
 
За рівного рахунку на екваторі четвертої чверті два триочкових у виконанні Закурдаєва та Тимофеєнка відправили гостей на тайм-аут, після якого підопічні Міхельсона відповели своїм ривком 7:0. Але цей спурт виявився останнім для «Мавп»: Коуклі та Чумаков залишили майданчик через перебір персональних зауважень, а триочковий Мішули за півтори хвилини до фінальної сирени фактично поставив крапку в першому в історії Суперкубку України.
 
«Дніпро» після надвпевненої перемоги у першому матчі виграв у «Черкаських Мавп» і другий раунд протистояня – 80:75. Гості зуміли нав’язати локальну боротьбу, але гандикап «Дніпра» після першого поєдинку на загальну ітригу шансів не залишив.
 
За цифрами кращим у цьому матчі став форвард «Мавп» Кріс Коуклі, який набрав 27 очок (12/14 двоочкових, 3/3 штрафних) та зібрав 10 підбирань (3 у нападі), а його рейтинг ефективності склав 37 балів.
 
У «Дніпра» усе більш командно: Тимофеєнко до 19 очок додав 5 перехоплень, 4 підбирання та 3 передачі (РЕ 22), Мішула набрав 16 очок, зробив 5 передач і 5 підбирань, а найефективнішим став Павло Ревзін, в активі якого 15 очок, 9 підбирань 8(!) з яких на чужому щиті, а також 2 передачі та 2 перехоплення (РЕ – 23).
 
Суперкубок. Другий матч
 
«Дніпро» – «Черкаські Мавпи 80:75 (17:19, 21:20, 17:20, 25:16)
 
«Дніпро»: Тимофеєнко 19 + 5 перехоплень + 4 підбирання + 3 передачі – 2 втрати, Мішула 16 + 5 передач + 5 підбирань – 2 втрати, Ревзін 15 + 9 підбирань + 2 перехоплення + 2 передачі, Закурдаєв 10 + 6 підбирань, Кушніров 4 + 5 підбирань + 2 передачі – старт, Шундель 9 + 2 передачі – 3 втрати, Натяжко 3 + 2 підбирання. Прокопенко 3 + 6 підбирань + 3 передачі – 2 втрати, Сізов 1 + 4 підбирання
 
«Черкаські Мавпи»: Конєв 6 + 5 підбирань, Липовцев 6, Янг 5 + 5 підбирань + 4 передачі + 2 перехоплення – 4 втрати, Кольченко 4, Скапінцев 2 – старт, Коуклі 27 + 10 підбирань + 3 передачі, Кобець 13 + 3 передачі, Чумаков 7 + 3 підбирання, Артамонов 3 + 6 передач, Ткаченко 2
 
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Плей-ин НБА. Сакраменто прошел Голден Стэйт, Лейкерс вышел в плей-офф
Баскетбол | 17 апреля 2024, 08:26 0
Плей-ин НБА. Сакраменто прошел Голден Стэйт, Лейкерс вышел в плей-офф

Состоялись два поединка раунда плей-ин

Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду
Футбол | 18 апреля 2024, 12:44 1
Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду

Тренер вратарей «Реала» считал, что не прыгать стоит только в одном случае из трех возможных

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.