Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 20 мая 2023, 03:21
3601
0

Екстра-ліга по футзалу. Анонс матчів другого туру

В центральному матчі зустрінуться Ураган и Продексім

| Обновлено 20 мая 2023, 03:21
3601
0
Екстра-ліга по футзалу. Анонс матчів другого туру
«ХІТ» (Київ) – «ІнБев/НПУ» (Житомир-Київ)
29 вересня. Київ. СК ЦСК ЗСУ. 12:00.
Суботня програма другого туру Екстра-ліги, який цього тижня складатиметься з трьох ігрових днів, налічуватиме два поєдинки. У Києві столичний «ХІТ» прийматиме своїх найближчих географічних сусідів.
Перший тур команди провели різним чином. Підопічні Валерія Директоренка поступилися у Житомирі «Соколу» – 1:6. Натомість, команда Дмитра Шувалова впевнено здолала новачка змагань – «АРПИ Запоріжжя» на паркеті суперника з результатом 4:2.
Минулорічний регулярний чемпіонат так само приніс дві перемоги «ХІТу». Однак, як завершиться перша очна зустріч між клубами у цьому чемпіонаті ми зможемо дізнатися вже найближчої суботи.
«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Продексім» (Херсон)
29 вересня. Івано-Франківськ. СК КФВ. 12:00.
Одним з центральних матчів туру має стати очна зустріч між підопічними Максима Павленка та командою Карлоса Барбози.
Обидва клуби стартували з перемог на власному паркеті. Івано-франківці здобули вольову звитягу над непоступливим «Титаном» – 3:1, а херсонці зуміли здолати «Епіцентр К Авангард» – 4:1.
Минулоріч «мельники» здобули 4 очки в очних зустрічах з «ураганівцями», зігравши внічию на паркеті суперника – 2:2 та здобувши перемогу вдома – 2:1. Однак, реванш команді Павленка вдався у Кубку України. Після нічиєї у виїзному матчі, франківці розгромили суперників на домашньому паркеті – 7:1.
«Титан» (Покровське) – «Сокіл» (Хмельницький)
30 вересня. Покровське. СК «Юність». 12:00.
Недільна програма так само налічуватиме два матчі і розпочнеться на Дніпропетровщині. Попереднього сезону протистояння між «Титаном» та «Соколом» були доволі багатими на голи. У Покровському матч завершився бойовою нічиєю – 3:3. Натомість, у Хмельницькому підопічні Романа Ковальчика були сильнішими за своїх опонентів – 3:2.
Цей сезон так само більш вдало вдалося розпочати саме гостям. У Житомирі вони впевнено здолали «ІнБев/НПУ». Натомість, команда Павла Пічкурова поступилася «Урагану», у протистояннях з яким минулого сезону «титанівці» набрали шість очок.
«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
30 вересня. Одеса. СК СКА 13:00.
Ще одне надзвичайно цікаве протистояння очікуватиме на шанувальників футзалу в Одесі. Підопічні Кирила Красія, хоч і не потрапили до плей-офф минулого сезону, але встигли провести одразу 4 очні зустрічі з рівнянами. На той момент ще команда Сергія Піддубного здобула перемогу у Південній Пальмірі – 3:1. Натомість, перемога у Рівному могла принести одеситам бажану перепустку у плей-офф, однак, здолати «кардиналівців» вони все ж не зуміли – 1:1.
Двоматчеве протистояння у Кубку України так само залишилося за представниками Рівного. Цього сезону команда значно змінилася і почала сезон доволі жваво, здолавши «Енергію» на паркеті СК «Галичина» з результатом 5:1. Одесити, хоч і поступилися «Продексіму» – 1:4, але набрали доволі непоганий хід у Кубку ліги, перегравши «Титан» і «Сокіл».
«Енергія» (Львів) – «АРПИ Запоріжжя» (Запорізька обл.)
1 жовтня. Львів. СК «Галичина». 12:30.
Закриватимуть тур у понеділок чинні віце-чемпіон Екстра-ліги та чемпіон Першої ліги. «Енергія» яскраво розпочала сезон перемогою у Суперкубку України над командою Карлоса Барбози, але після цього поступилася «Кардиналу-Рівне» у чемпіонаті. При чому, за схожим сценарієм розвивався матч для підопічних Валерій Легчанова і на «Lviv Open Cup», коли саме вдалий другий тайм від колективу Станіслава Гончаренка приніс звитягу представникам Рівного.
Запоріжці, у свою чергу, поступилися «ХІТу» у першому турі, але зуміли взяти реванш у киян в рамках Кубка ліги, так само здолавши «ІнБев/НПУ». Водночас, львів’яни, за відсутності збірників Радевича, Легендзевича, Коваля та помічника головного тренера національної збірної Валерія Легчанова, не зуміли впоратися з «Ураганом» і тим-таки «ХІТом».
Тож, чи зможе команда Максима Павлюка продовжити переможну серію тепер вже у рамках Екстра-ліги або ж срібний призер попереднього сезону та володар Суперкубка потішить домашні трибуни стартовою перемогою у чемпіонаті.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Все серьезно? Миколенко покидал стадион в защитном ботинке на левой ноге
Футбол | 25 апреля 2024, 02:15 2
Все серьезно? Миколенко покидал стадион в защитном ботинке на левой ноге

Виталий получил неприятную травму в матче «Эвертон» – «Ливерпуль»

Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале
Футбол | 25 апреля 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале

Получайте быстрее всех обзоры матчей на свой телефон в Телеграме!

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.