Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 сентября 2018, 13:28
1110
1

Форвард ФК Львів: «Матч з Зорею буде протистоянням рівних команд»

Бруно Дуарте поділився очікуваннями від матчу 10-го туру української Прем'єр-ліги

| Обновлено 26 сентября 2018, 13:28
1110
1
Форвард ФК Львів: «Матч з Зорею буде протистоянням рівних команд»
ФК Львів. Бруно Дуарте (зліва)
Нападник ФК «Львів» Бруно Дуарте прокоментував нічию «синьо-золотих левів» у львівському дербі з «Карпатами» та висловив впевненість, що вболівальники «містян» ще неодноразово ставатимуть свідками домашніх перемог львівського колективу.
 
– Бруно, вітаємо тебе з забитим голом в матчі з «Карпатами», який дозволив команді взяти очко в принциповому львівському дербі. У ФК «Львів» було не так багато гольових моментів, але ти проявив себе як справжній форвард в тому епізоді. Пам’ятаєш, як все сталося в моменті із взяттям воріт?
– Коли мова заходить про дербі, усі розуміють, що на полі точитиметься жорстка гра із невеликою кількістю гольових моментів. Я був сфокусованим на 100% на грі і розумів, що маю бути готовим реалізувати будь-яку нагоду, яку матиму протягом матчу. Нам вдалася відмінна комбінація, яку я втілив у гол. Почуття від забитого м’яча перед рідними вболівальники у дербі – просто неймовірні!
 
– Ти забиваєш у четвертому матчі поспіль у чемпіонаті України, хоча в дебюті змагань тобі все ніяк не вдавалося відзначитися у воротах суперників. Можна сказати, що тебе нарешті «прорвало» на вістрі атак?
– Я завжди важко працюю на тренуваннях, щоб бути готовим допомогти хлопцям як забитими м’ячами, так і в командній грі. Не сумнівався, що мій ігровий стиль рано чи пізно адаптується до загальнокомандного, і голи обов’язково прийдуть. Моя мета полягає у тому, щоб продовжувати забивати у кожному матчі і допомагати партнерам по клубу досягати перемог.
 
– Забивши четвертий гол в УПЛ, ти повторив клубний рекорд в історії зустрічей в елітних змаганнях. Більше чотирьох голів ніхто з гравців «Львова» раніше не забивав у Прем’єр-лізі. Як вважаєш, чи зумієш встановити нове досягнення?
– Я щасливий і це велика честь для мене залишити слід в історії львівського клубу! Але професіональний спортсмен завжди прагне до більшого. Збираюся й надалі забивати та прославляти кольори «Львова».
 
– Що скажеш про матч з «Карпатами», відчув атмосферу львівського дербі? Наскільки важко було протистояти львів’янам після останніх ігор команди з «Чорноморцем» і «Олександрією»? Що скажеш про підтримку вболівальників на «Арені Львів»?
– Це ж дербі, атмосфера на подібних матчах завжди є особливою! Можу з великою впевненістю сказати, що відчував підтримку наших вболівальників, коли з трибун лунало: «ФК «Львів», «ФК «Львів»! Така підтримка приємна для будь-якого футболіста, адже ми граємо саме для вболівальників. Але, з іншого боку, гостьові фани зайшли надто далеко, коли почали кидати піротехніку на футбольне поле. Якби вони влучили у когось з гравців, уся краса та велич цього дербі звелися б нанівець.
 
– ФК «Львів» ніяк не може виграти перед власними вболівальниками в нинішньому чемпіонаті, дві перемоги команди відбулися на виїзді. На твою думку, в чому причина?
– Команда намагається вигравати у кожному матчі незалежно від того, де він відбувається. Наші фани ще будуть свідками багатьох перемог нашої команди, і я впевнений, що вони бачать намагання і спроби футболістів вигравати у кожній грі.
 
– Ще на початку сезону у команди були проблеми з фізичною підготовкою, через що команда підсідала після 60-70 хвилини інтенсивної гри. Як вважаєш, наразі команди виглядає функціонально краще, аніж раніше?
– Вважаю, що наша команда набралася корисного досвіду зі стартових матчів чемпіонату, а остання перерва на ігри матчів збірних допомогла нам надолужити в аспекті функціональної готовності.
 
– Наступної неділі ФК «Львів» зіграє з «Зорею», яка в останні роки неодноразово була третьою в чемпіонаті і в поточному сезоні грала в Лізі Європи. Що скажеш про майбутню гру? Наскільки складною вона буде для львів’ян?
– Кожна гра є непростою, адже в Прем’єр-лізі виступають найсильніші українські колективи. Кожен матч має велике значення для нас. Думаю, це буде протистояння рівних команд.
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
samoxa1987
а чем ты парень какие ровные команды?