Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2503
7

Карпаты – Заря - 3:0

Падіння «Зорі» триває. Отчет

У принциповому матчі сусідів по турнірній таблиці гра завершилась переконливою перемогою «Карпат», які завдяки швидким голам ще у першому таймі вирішили долю матчу.
Не встиг диктор по стадіону оголосити склади команд, як трибуни зірвались емоціями на адресу «зелено-білих». Після флангової передачі Пшеничних з лівого краю Фещук на дальній штанзі в один дотик застав зненацька Андрія Комарицького, який востаннє грав у вищій лізі ще у вересні. Тут же  міг відзначитись і Годвін, але цього разу воротар «Зорі» рятує команду, перевівши м’яч на кутовий. І все ж, натиск господарів знову увінчався голом. Кожанов, який активно провів гру на правому фланзі  зробив націлену передачу в центр штрафного, де Фещук головою у падінні подвоїв рахунок.

Гості, приголомшені таким розвитком подій, поступово оговтались і відповіли небезпечним ударами досвідченого Конюшенка. Але це було епізодично. Підопічні Валерія Яремченка домінували на полі і раз за разом створювали небезпеку біля воріт луганчан. Так після хорошого пасу Кобін на вістрі атаки опинився центральний півзахисник Кирильчик, який, обігравши Комарицького, зумів під гострим кутом вразити ворота «Зорі». Міг збільшити рахунок і Ощипко, але з вигідної ситуації не влучив у ворота.

Під час перерви Анатолій Волобуєв, для якого це був дебют на тренерській лаві «Зорі» зробив дві заміни. І «свіжий» Целих міг скоротити рахунок, проте Федорів вчасно кинувся удар, а Юрій при цьому зазнав травми і невдовзі залишив поле. Міг відзначитись і дебютант «Зорі» Антонов, але також пробив з району «позначки»  над поперечиною.  Господарі також часто застосовували дальні удари, але Пшеничних, Годвіну бракувало влучності. Гості під кінцем поєдинку могли уникнути поразки з великим рахунком, але ані Бровкін, ані Воробей своїми шансами не скористалися. А компенсовані хвилини запам’яталися грубим підкатом Шмакова проти Кополовця, і екс-карпатівцю довелось  завчасно залишити поле.

Тож «Зоря» так і не може за час виступів у вищій лізі зачепитись у Львові бодай за очко: шість поразок у шести матчах. Луганчани зазнали четвертої у цьому році поспіль поразки, не забивши при цьому бодай одного голу і продовжують перебувати неподалік «зони вильоту».

«Карпаты» – «Заря» - 3:0

«Карпаты»: Мартыщук, Лащенков, Ищенко, Федорив, Пшеничных, Годвин, Кобин, Кирильчик, Ощипко (Женюх, 82), Кожанов (Кополовец, 76), Фещук (Зенев, 64).
«Заря»: Комарицкий, Ховбоша, Половков, Гаврюшов, Савин, Воробей, Бабай (Буневчевич, 46), Конюшенко (Целых, 46, Бровкин, 56), Шмаков, Антонов, Нвога.
Голы: Фещук (3), Фещук (8), Кирильчик (25).
Предупреждения: Ищенко (69), Кирильчик (90+3) – Шмаков (53), Половков (55), Антонов (73), Бровкин (89).
Удаление: Шмаков (90+2, вторая желтая карточка).

Зрителей: 12.620
Оценка поля: 3
Честная игра: 7,500 - 6,285

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 12:41 10
Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Опытным центральным защитником интересуется «Металлист 1925»

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 34
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Админ
Эти мелочи мы вернем уже в ближайшее время.
Админ
Откуда в составе "ЗАРИ" Бебей-Ндей и Яксманицкий ??? Их и в команде уже нет. /// Ну, наверное, если они на поле выходили, то они еще в команде ;).
garsiyu
Зорька угасает ее ждет первая лига с роспростянутыми руками!!!
Дядя Vovan
З.Ы.: Причем Конюшенко - в двух экземплярах...
Дядя Vovan
Карпати знов виграли в футбол!