Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 21 сентября 2018, 20:41
2498
5

Андрій ПАНЬКІВ: «Львівське дербі стане окрасою чемпіонату»

Генеральний директор ФК «Львів» - про матч проти «Карпат»

| Обновлено 21 сентября 2018, 20:41
2498
5
Андрій ПАНЬКІВ: «Львівське дербі стане окрасою чемпіонату»
ФК ЛЬвів. Андрій Паньків

Генеральний директор ФК «Львів» Андрій Паньків поділився очікуваннями від матчу проти «Карпат», котрий відбудеться завтра в рамках 9-го туру УПЛ:

«– Андрію Ярославовичу, прийдешньої суботи Львів порине в атмосферу футбольного свята, адже центральним матчем 9-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги стане львівське дербі – ФК «Львів» проти «Карпат». Які маєте думки про долю майбутнього дербі?
– Місто Лева два місяці чекало на це протистояння, яке, поза всяких сумнівів, стане однією з головних окрас поточного чемпіонату Прем’єр-ліги. За рівнем принциповості, бойового духу та безкомпромісності лише хіба що «класичне» дербі «Динамо» – «Шахтар» може посперечатися із грою двох львівських колективів. Одне відомо точно: цей матч буде справжньою битвою за те, аби виявити найсильнішу команду міста, і вболівальникам забезпечена неймовірна інтрига до останньої секунди зустрічі. А вже м’яч та футбольне поле виявить найсильнішого у майбутньому матчі.

– Матч ФК «Львів» – «Карпати» може побити рекорд результативності «Арени Львів» у нинішньому сезоні, який було встановлено у матчі 2-го туру УПЛ з київським «Динамо» – більше десяти тисяч глядачів. Як вважаєте, львівське протистояння зацікавить більшу аудиторію, ніж липнева гра з киянами?
– Звичайно! «Динамо» – гранд українського футболу, який традиційно збирає велику кількість глядачів на стадіонах, але «Карпати» – зовсім інша справа. Львів поділиться на два табори вболівальників, кожен з яких відчайдушно підтримуватиме своїх улюбленців у суботньому протистоянні. Наше місто славиться своєю футбольною культурою, традиціями та вболівальниками, які, впевнений, не пропустять футбольне видовище з таким емоційним напруженням.

Зважаючи на те, що українські стадіоні порожніють останніми роками, матч «Львова» та «Карпат» стане ковтком свіжого повітря для справжніх прихильників футболу. Такі ігри просто не можуть бути нецікавими, адже львівське дербі – це чоловіча боротьба на кожному клаптику поля, справжні пристрасті та футбол, в якому ніхто не збирається поступатися.

– Протистояння «Львова» та «Карпат» славиться своєю принциповістю не тільки на футбольному полі, але й у вболівальницькому середовищі. Чи готовий стадіон до матчу, в якому емоції на трибунах будуть вирувати?
– ФК «Львів – це народна команда, яку підтримують пересічні львівські вболівальники. Ми граємо для звичайних людей, які люблять футбол та можуть усією родиною прийти на стадіон і насолодитися гарним видовищем.

ФК «Львів» не має жодних відносин з фан-угрупуваннями, а тому впевнений, що наші вболівальники поводитимуться виключно цивілізовано на трибунах «Арени Львів». Сподіваюся, що фани «Карпат» також продемонструють гідну поведінку на стадіоні, і у центрі уваги буде саме футбольний матч.

– Минуло більше третини першої половини сезону 2018/2019 років, і наразі ФК «Львів» посідає сьому позицію у турнірній таблиці. Чи задоволені Ви грою та результатами команди в УПЛ?
– Ми непогано увійшли у сезон, але все ж потрібно розуміти, що будівництво потужного футбольного колективу триває не один тиждень чи місяць. У нас відбулися зміни на тренерському містку, з’явилися нові гравців, яким потрібен час на адаптацію, малюнок гри також зазнав змін.

Незважаючи на те, що ФК «Львів» наразі не входить до шістки найкращих команд Прем’єр-ліги, не було жодної гри, в якій команда б не билася за переможний результат і не намагалася порадувати своїх вболівальників. Десь нам не вистачало функціональної підготовки, десь індивідуальної майстерності певних футболістів, десь елементарної удачі.

Але я бачу щоденну копітку роботу тренерського штабу Юрія Бакалова і впевнений, що остання перемога над «Чорноморцем» – закономірність, за якою обов’язково послідують наступні звитяги у чемпіонаті».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей
Футбол | 19 апреля 2024, 06:45 172
Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей

Горняки могут попасть напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
WICKER
та ти що... а з якого переляку уболівальників Карпат заганяють у гостьові сектори на бантах........
це дербі, зазвичай під час дербі цивилізовані люди ділять трибуни - захід-схід, південь- північ в залежності від розташування арени. звідки знаєш за кого вболіватимуть львів'яни у усіїй більшості....хоча про що говорити із вихідцями малинових піджаків - розвели Рівне на предмет клубу, Чернігів на предмет місця в УПЛ. далі буде.......
ssssyab
Звичайно що дуже добре що у Львові є дві команди,звичайно прийде багато вболівальників,більшість з яких будуть за Карпати.Прикро що є вболівальники які вороже ставляться один до одного,адже ми з одного міста.
usa
Хрін завтра назбирають глядачів...обіцяють сильний дощ...хто попре по цій погоді на арену...тільки вівці пасуться в дощ...Єдине впевнений- Карпати завтра не виграють-хіба фарт- а по грі Львів завтра гризане...