Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Еврокубки
| Обновлено 20 сентября 2018, 15:33
1006
0

Черкаські Мавпи та Дніпро стартують у Кубку Європи FIBA

Українські клуби зіграють у гостях

| Обновлено 20 сентября 2018, 15:33
1006
0
Черкаські Мавпи та Дніпро стартують у Кубку Європи FIBA
Першим з українських клубів свою єврокубкову кампанію розпочне віце-чемпіон і володар Кубку України Дніпро. Команда Дениса Журавльова у виїзному матчі першого раунду кваліфікації Кубку Європи FIBA протистоятиме грецькому Лавріо. 
 
Минулий сезон Лавріо, який провів три роки в елітному грецькому дивізіоні, завершив на 6-му місці за підсумками регулярного чемпіонату, поступившись у першому раунді плей-оф команді Олександра Липового Промітеасу.
 
Влітку греки підсилили свій склад талановитим форвардом вихованцем Панатінаікоса Васілісом Харалмпопулусом, який минулий сезон провів у ПАОКу, отримавши досвід виступів в Лізі чемпіонів. Також Лавріо підписав американського захисника Сайласа Мелсона, а передню лінію підсилили боснійським потужним форвардом Міланом Мілошевичем та американцем Таєм Одіасе. При цьому господарі сьогодняшнього матчу зберегли у ростері своїх ключових виконавців, тож на папері суперник у Дніпра виглядає достатньо потужно.
 
Але, як заявив перед матчем головний тренер українського клубу Денис Журавльов, його команда перед матчем налаштована позитивно і зробить усе можливе, щоб подолати бар’єр першошо раунду відбору Кубку Європи.
 
Кубок Європи FIBA. Кваліфікація Перший раунд. Перший тур
 
Лавріо, Греція. Kleisto Gymnastirio Lavriou
 
Лавріо – Дніпро
 
Початок матчу – 19:00
 
За годину після початку матчу в Греції до боротьби вступить і діючий чемпіон України – Черкаські Мавпи. Команда Максима Міхельсона у норвезькому Кьонгзберзі зіграє проти місцевого однойменного клубу, який також сезон 2017/2018 завершив з чемпіонським титулом.
 
Після успішного сезону з Майнерс залишив команду її головний тренер Бард Столлер, замінив якого Ларс Гуннар Сьонтсбі. У норвежців молода команда, середній вік якої складє 22 роки, а найстаршим гравцем є захисник Ніколай Остебьє, якому 29 років.
 
Щодо норвежців, то відзначимо, що влітку вони втратили двох ключових виконавців: захисника Фреда Томаса і форварда Браяна Волкела (кращий підбираючий ліги), але зберігли в команді кращого снайпера –Хуана Ферралеса. Усього в заявці Кьонгсберга на матч 15 гравців.
 
Кубок Європи FIBA. Кваліфікація Перший раунд. Перший тур
 
Кьонгсберг, Норвегія. Kongsberghallen
 
Кьонгсберг Майнерс – Черкаські Мавпи
 
Початок матчу – 20:00
 
Відзначимо, що в разі вдалого виступу у першому кваліфікаційному раунді, на українські клуби чекає ще один етап відбору на шляху в групоий раунд Кубку Європи FIBA. 
 
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.