Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 19 сентября 2018, 14:11
1229
0

Воротар Астани: «Цікаво буде перевірити себе на рівні Динамо»

Ненад Ерич поділився очікуваннями від матчу з київським клубом у Лізі Європи

| Обновлено 19 сентября 2018, 14:11
1229
0
Воротар Астани: «Цікаво буде перевірити себе на рівні Динамо»
ФК Динамо Киев. Ненад Ерич

Голкіпер «Астани» Ненад Ерич поділився своїми очікуваннями від стартового матчу групового етапу Ліги Європи, в якому його команда зіграє в Києві проти «Динамо».

- Для «Астани» участь у груповому турнірі Ліги Європи стала вже буденною або сприймається як свято європейського футболу?
- Будь-який футболіст мріє грати на груповій стадії єврокубків. Звичайно, у цьому сезоні вся команда хотіла спробувати себе в Лізі чемпіонів, проте й вихід до групової стадії Ліги Європи, де протистоятимемо трьом дуже цікавим суперникам, матч із кожним з яких стане справжнім випробуванням, — це свято для нас, футболістів, і, звичайно, для наших уболівальників.

- Лише одного разу за час виступів у єврокубках ваша команда вийшла до 1/16 фіналу Ліги Європи. Які завдання на нинішній єврокубковий сезон, враховуючи суперників по групі?
- Ми ставимо перед собою найвищі цілі в усіх турнірах, де беремо участь: у чемпіонаті Казахстану хочемо п'ятий рік поспіль стати чемпіонами, а в єврокубках — гідно представити Казахстан на міжнародній арені. Незважаючи на статус суперників у групі, ми будемо виходити на кожен матч із однією задачею — перемогти. А вдасться вийти з групи чи ні, дізнаємося у грудні.

- П'ять років тому «Динамо» грало у кваліфікації Ліги Європи з «Актобе», за який виступав ваш нинішній одноклубник Юрій Логвиненко. Він щось розповідав про «Динамо» після жеребкування нинішнього групового етапу?
- Якщо чесно, не розмовляли з Юрою про ті матчі. Але й так зрозуміло, що у складі киян зібрані гравці своїх збірних, і команда за своїм рівнем мала грати у групі Ліги чемпіонів, але невдалий матч у Амстердамі не дозволив киянам пройти туди. Тим цікавіше буде нам перевірити себе на рівні такого суперника.

Матч першого туру групового етапу Ліги Європи «Динамо» — «Астана» відбудеться у Києві у четвер, 20-го вересня, о 19:55.

Опрос

Голосов 129
Кто победит в матче Динамо — Астана?

Динамо

79 голосов 61.24 %

Астана

22 голоса 17.05 %

Будет ничья

28 голосов 21.71 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.