Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
| Обновлено 03 июня 2022, 15:34
2893
0

Олег ШАЙТАНОВ: «Попросив дівчат думати тільки про перемогу»

Керманич збірної розповів про перемогу над Казахстаном

| Обновлено 03 июня 2022, 15:34
2893
0
Олег ШАЙТАНОВ: «Попросив дівчат думати тільки про перемогу»
Головний тренер жіночої збірної України з футзалу поділився враженнями після перемоги команди на відбірному етапі Євро-2019.
 
У третьому матчі кваліфікації Україна обіграла Казахстан із рахунком 7:0. Завдяки такій різниці м’ячів синьо-жовті обійшли збірну Угорщини за додатковими показниками й посіли перше місце у квартеті.
 
Після матчу своїми враженнями поділився наставник українок Олег Шайтанов: 
 
— Дівчата мріяли потрапити на чемпіонат Європи. Ми дізналися результат матчу наших суперників і усвідомлювали, скільки нам потрібно забивати. Чесно кажучи, подивившись в очі підопічним, я зрозумів, що вони зроблять усе можливе, щоб пробитися на континентальну першість.
 
— У попередніх матчах відбору Україна відігравалася по ходу, а сьогодні дівчата провели два більш-менш рівні тайми. Як слід мотивувати команду, коли необхідно перемагати з певним рахунком?
 
— Я тільки наголосив, що нам потрібно виграти. У першу чергу попросив підопічних думати тільки про перемогу. Якщо вони так думатимуть, то зроблять потрібний рахунок. Якби вони думали лише про різницю, у нас би, можливо, нічого й не вийшло. Дівчата прислухалися і зробили так, як потрібно.
 
— Збірна України зуміла кваліфікуватися на Євро-2019. Які подальші плани команди до лютого наступного року?
 
— Наразі хочеться трохи відпочити. Дуже багато емоцій, усі дуже задоволені. За декілька днів усі зустрінемося, поговоримо з президентом Асоціації футзалу України. Обміркуємо, як нам далі бути, що планувати до чемпіонату Європи.
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.