Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1344
0

На гол власними силами не спромоглись

Третій поєдинок поспіль «Тайм» не може здобути перемогу

Вже третій поєдинок поспіль «Тайм» не може здобути перемогу. При чому всі три поєдинки відбулись у Львові і у всіх матчах «Тайм» шансів на позитивний результат практично не мав. Гончаренко, ставши головним тренером, львів’ян почав робити експерименти із складом, які не приносять результату. Таке враження, що колишній керманич «Інтеркасу» вирішив пожертвувати фінішем цього сезону, а зробити плацдарм для майбутніх звершень, в які наразі мало віриться.

Як і попередній домашній поєдинок проти харківського «Локомотива» за весь перший матч «таймівці» завдали лічених ударів у ствір воріт гостей. Непоганий шанс відкрити рахунок мав Кудінов, але не використав вихід сам на сам. Журба також не використав свій момент, влучивши у штангу, але через кілька хвилин все той же Журба, зігравши в стінку із Цвілих, розстріляв Іваняка. У першому таймі найкращий бомбардир у складі гостей Валентин Цвєлих міг не раз засмутити Іваняка, але із легкістю марнував свої моменти. Ткачук також мав кілька можливостей, але вдало грав Ципун. У одному епізоді воротаря гостей навіть підстрахувала перекладина.

З перших хвилин другого тайму львів’яни пішли вперед, а луганчани грали на контратаках. І слід відзначити, що контратаки «ЛТК» були набагато гострішими. Хоча на початку тайму двічі небезпечно пробивав Москвін, але знову надійно грав Ципун. Найбільше потерроризував оборону «Тайму» Цвєлих. Одного разу він вийшов на одного захисника і вже обіграв Кольцуна, але спіткнувся і момент був втрачений, а згодом після удару Валентина зі штрафного вдало зіграв Іваняк. Але гості таки свого домоглись. Спочатку на 36-й хвилині Мартиненко вийшов тет-а-тет із воротарем, віддав пас на Юркова, але той не влучив у порожні ворота. Але вже у наступній атаці цей ж дует організував гол.

Станіслав Гончаренко взяв тайм-аут, після якого п’ятим польовим вийшов Москвін, але м’яч знову влетів у ворота господарів. Ципун далеко кинув м’яч, Цвєлих віддав передачу на Юркова, який оформив дубль. Лише коли луганчани вигравали у три м’ячі, «таймівці» відіграли один гол. І то, «сфера» у ворота Ципуна залетіла від ноги Дрьомова.

«Тайм» (Львів) – «ЛТК» (Львів) – 1:3

«Тайм»: Іваняк – Москвін, Ткачук, Чепель, Брунько – Кудінов. Яцишин. Радько, Кольцун – Цибик.

«ЛТК»: Ципун – Юрков, Дрьомов, Завортний, Мартиненко – Марченко, Тмьонов, Журба, Цвєлих.

Судді: Бік (Харків), Гора (Київ).

Голи: Дрьомов, 39, автогол – Журба, 6; Юрков, 36, 37.

Володимир КРУПЧУК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

9 шайб для Китая. Сборная Украины провела последний матч перед ЧМ
Хоккей | 24 апреля 2024, 20:03 4
9 шайб для Китая. Сборная Украины провела последний матч перед ЧМ

В такой игре проверить свой уровень точно не удалось

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 13
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.