Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Баскетбол 3х3
|
797
0

Володимир ХОЛОПОВ: «Потрібні перемоги у всіх матчах»

Керманич розповів про підготовку до чемпіонату Європи

Володимир ХОЛОПОВ: «Потрібні перемоги у всіх матчах»
Головний тренер національної жіночої збірної України з баскетболу 3х3 Володимир Холопов вважає, що досвід ключових гравців не завадить їм у боротьбі за чемпіонський титул на першості Старого Світу (14-16 вересня, Бухарест).  Холопов розповів про підготовку і користь від останнього підготовчого турніру у Білорусі.
 
- Турнір у Мінську не був для нас легкою прогулянкою. У суперниках були достатньо непогані команди. Не дивіться на результати, бо у баскетболі 3х3 у турнірах змагаються ті команди, що подали заявку на участь. Тому команди були різного рівня. З сильних відзначу національну збірну Білорусі, яка є учасницею чемпіонату Європи. Була також молодіжна збірна Росії, яка була бронзовим призером попереднього чемпіонату Європи, змагалася і молодіжна збірна Білорусі. Тобто були гарні команди і ми провели гарні спаринги.
 
- Перед турніром Ви говорили, що завдання №1 – це згуртованість, командні взаємодії. Мети досягли?
 
- Так безумовно. Ми стали більш монолітним колективом, покращилося взаємопорозуміння. Звісно, нам є, над чим ще треба попрацювати. Ми виправляємо ті помилки, яких припускалися у матчах, і далі готуватимемося до найближчих матчів чемпіонату
 
- Хто з них небезпечніший? Важливо перший матч розпочати з перемоги, чи в усіх викладатися на 100%?
 
- Справа у тому, що в цьому виді спорту в усіх матчах треба грати на повну. А як інакше? Будувати якісь стратегічні плани, мовляв тут ми економимо сили, а там викладаємося на 100% - це безглуздо. Баскетбол 3х3 до того ж непередбачуваний вид спорту, у якому в один день в одної команди може «полетіти», а інша може не закинути і усе закінчиться. Тобто тут настрій має бути на кожну гру. Треба вигравати усі ігри, і тоді це принесе у підсумку бажаний результат.
 
- Ви задоволені станом готовності команди до чемпіонату Європи?
- Я вважаю, що, ми добре підготувалися. Команда і тактично і фізично готова. Я сподіваюся, що нам вдасться реалізувати усе, що ми напрацювали, на чемпіонаті Європи.  
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.