Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
12497
7

Леонід БУРЯК: «Шкода, що Супряга потрапив у цю м’ясорубку»

Екс-тренер і футболіст «Динамо» пояснив останні невдалі результати киян

Леонід БУРЯК: «Шкода, що Супряга потрапив у цю м’ясорубку»
Sport.ua. Леонид Буряк
Колишній тренер київського «Динамо» Леонід Буряк поділився думками з приводу серії невдалих матчів «біло-синіх»:
 
— Нехай це все заспокоїться, а тоді вже можна буде робити якісь висновки. Немає команд, які б не програвали. Якщо взяти статистику, то «Карпати» є одним із найнезручніших суперників для киян. Проти них виходять дуже важкі матчі.
 
Я завжди боявся матчів після єврокубків або за збірну, тому що з’являється великий дисбаланс. Грати після таких матчів в УПЛ – завжди важко. Такі протистояння невиразні, непереконливі. З’являється маса питань до футболістів, їхнього стану. Не кожен гравець може налаштуватися.
 
Їм ніхто не забороняв грати в ту ж гру, що і «Капати» - валятися на полі, «ставити автобуси», перекривати. Більшість команд приїжджає в Київ із наміром не програти. А якщо пощастить, то добре зіграти, можуть в «Динамо» запросити когось. Гравці себе продають. Їх осуджувати неможна. Проти киян і «Шахтаря» інші команди завжди хочуть грати наповну і від цього потрібно будувати тактику. Ніхто не забороняв динамівцям викладатися і грати дуже емоційно. Буває, що в таких матчах самовіддача і максимальне відпрацьовування своїх моментів виходить на перший план. В результаті, «Карпати» свої моменти реалізували, а киянам десь не пощастило. 
 
Київське «Динамо» повинне розібратися в собі – кого ставити і як працювати. Потрібно це все пережити і не робити висновків на емоціях. До цього все було ніби нормально. Не можна ж судити по одному-двох матчах. 
 
Я впевнений, що якби той же «Аякс» випав будь-якій іншій європейській команді – в неї було б проблеми. Зараз це одна із найбільш підготовлених команд в Лізі Європи. «Динамо» шукає свою гру і варіантів підсилення колективу. Поразку «Карпатам» можна назвати наслідком ігор проти «Аякса». Нехай все втихне, і я впевнений, що все буде нормально. Якщо по кожній грі звільнювати тренера, то потрібно півсвіту змінювати. 
 
Одне можна сказати напевно, що вихід в Лігу чемпіонів діти не вирішують. Вони якщо вони й виходять, то на 10-15 хвилин і грають із серйозними гравцями. Без сумнівів, шкода Супрягу, він талановитий футболіст, але юнацький футбол – це інша справа. Шкода, що він потрапив у цю «м’ясорубку»… З часом Супряга буде грати за основну команду. Його потрібно зважено і обдумано підводити до основного складу, - сказал Буряк.
 
Оцените материал
(18)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vasil Maximenko
Та в Аяксі,така ж молодь грає... І ЧОМУСЬ ГРАЄ !
yasher
Где играл Буряк в свои 17-ть - не знаю. Но в 21-н год он уже был лидером в трёх(!) сборных: в национальной, в олимпийской и в молодёжной. И в ДК-75 тоже.
Vasil Maximenko
Та в Аяксі,така ж молодь грає... І ЧОМУСЬ ГРАЄ !
BBB
Це був коментар також самого спеца як і Хацкевич.Де він гру побачив хотів би я знати?Був результат на початках і все чекали що і гра прийде,але того не сталося.Як можна казати що нібито все нормально,коли команда не грає?Коли команда спромогається на один гол з будь яким суперником? А сподіватися на те що команда почне грати не варто,бо самі хлопці не знають що це таке.Коли тренер вимагає не гри а боротьби то треба на полі постелити мати,забрати мяч і нехай займаються боротьбою!
student_nau
а в Динамо вечно перспективные... и в 19.... и в 22.... и в 25....