Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 08 сентября 2018, 08:16
13200
65

«Младший лейтенант, мальчик молодой». Поют новички сборной Украины

Песни в исполнении новых игроков национальной команды

| Обновлено 08 сентября 2018, 08:16
13200
65
«Младший лейтенант, мальчик молодой». Поют новички сборной Украины
ffu.ua. Роман Яремчук

По традиции новички сборной Украины исполняют песни перед командой.

В этот раз новичками сборной были Андрей Цуриков, Роман Яремчук, Василий Кравец, Олег Данченко и Евгений Макаренко.

Оцените материал
(5)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 65
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
an52
Судячи з репертуару, це напевно збірна Росії
van_van_van
А загалом, коли пройтись вечірнім містом і послухати гівно музику що слухає з гівнобоксів наша молодь, мимоволі розумієш звідки такий відстійний репертуар в наших«квазі звьозд»... сумно...
chobitV
бля, і де вони такі "шедеври" викопуюють
Максим Степаненко
Жахливий музичний смак...
Ihor8
Вопросов нет молодцы. Но вот интересно они же все молодые ребята неужели они слушают такую музыку?
Kazbek ua
Ось-так-от, ви їм "Червону руту", гімн України, "завжди вірні". Младшие лейтенантьі -армія рашки, що вони роблять в національній збірній України?!!
Я-ЗА-ДНЕПР
йобки.. Червону руту треба співати, а вони під час війни русню рубають.. Всіх на#уй зі збірної..
KIEWADIM
Хм почитал коменты и удивила реакция многих людей которых взволновал репертуар наших ребят. Послушал сначала песню, песня 1994го года кстати, обычная попса для прокуреных кабаков. Ктото нашел в песне связь с российской армией. Серьезно???!! Думаю, ну все, эта звязда точно с кобзоном в ДНР концерты давала... погуглил...не нашел,никаких концертов в дыре,ни высказывань,НИЧЕГО... Единственная связь ,это то ,что эту песню поет артистка из России. Согласен, немного бесит ,как впринципе и то,что словатский газ который мы закупаем нифига не словатский))а сами знаете чей... Короче ребята МАРАЗМ КРЕПЧАЕТ. Я к примеру из попсы
кроме Вакарчука,или Кузьмы ниче слушать не могу ,все что люблю ,это музыка в стиле Транс и Прогрессив. Я не патриот терь?
Ivan Kievs
ну что тут сказать - РАССТРЕЛЯТЬ
и в сборную взять только тех, кто пройдет жесточайший отбор на знание украинский песен, и при заезде на базу сборной еще проверять их телефоны и плееры, если у кого найдется хоть одна рос.песня, то гнать такого иуду сцаными тряпками через коридор позора.
Lawyer
Читаю коментарі найпопулярнішого сайту про спорт в Україні і дивуюся, що тут ставлять мінуси коментаторам, котрі не у захваті від тематики співу гравців-новачків збірної. Але чого дивуватися. Тут недавно було опитування щоб визначити чи варто робити україномовну версію сайту. В Україні. У 2018 році. Люди, ви ж не дурні, чи не так? В Польщі (котру я не дуже люблю, але котру поважаю за прорив у добробуті) сайти органів влади, інформація від мобільних операторів мають переклад на українську, бо наших там багато. Тому я не проти російської в Україні. Але має бути чіткий пріоритет української. Бо ми Україна, а не Росія. Кажете не має української мегакрутої музики? Але вона є. Ви просто її ігноруєте, а тим часом наші виконавці роблять успішні тури Європою і Америкою, а в Україні співають лейтинантів. Сумно, бо ми можемо бути самодостатніми.
КаДиБе
Як зазвичай, фраза "да какая разница" звучить лише російською.
Alladin_1980
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Андрій Ванчак
Це збірна України тільки по назві, а по суті - срали вони на все українське, на жаль, і поки "властьімущіє" будуть підтримувати російський контент, так і буде, на жаль. Треба дебілів у Львові навчити української, пару днів є, хлопці, чекаємо результату!!!
zalik67
чесно говоря -дебилы....у них проблем нет-живут так тысяч на 500......
Ignatuk Alexandr
А ведь Селезнев прав! Чего Шовковский не пел??? Он же тоже,вроде как, новенький в этой сборной.
Андрій Олеськів
Вони кончені долбойоби.Вони не знають,що війна триває ? Причому всі,разом з Шевченком.Матері ховають,своїх синів,які захищають цих уйобків.
van_van_van
Підсвинки звісно.. згадується одразу Ріанчо з своєю оперетою , ось це дисонанс...
shakhtar1098570
Ганьба
serggula
Які ці люди примітивні та нікчемні! Жаль, що вони носять футболки збірної України з надписом Слава Україні. Ця пацанва навіть не розуміє, що це означає! І найбільше горе в тому, що вони навіть не розуміють свою ницість та велику обмеженість! Соромно, дуже соромно за них!
deutsch7777
ну..просто мавпи якісь...найменш розвинені)))) тут і відсутність смаку....і нульовий інтелект))) про якийсь патріотизм навіть і не хочеться говорити....бо це єдінарот))))))) а хто був ініціатором цього порно?))) шевченко......шовковський...це пісні їх молодості....) це відео є зайвим підтвердження того, що інформаційний простір не повинен наповнюватись висловлюваннями футболістів)))) їх функція - буцати м'яч на полі..а вже справа кожного - дивитися цю порнографію, чи ні)))) більше нічого в медіа просторі вони не повинні робити)))))