Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Регби
|
941
0

«П'ятірка» - за п'яте місце

Українські регбісти (U-18) зберегли місце в группі «В» першості Європи

Після стартової поразки — 5:21 від збірної Польщі вихованці Олега Залізного та Артема Копейченка спромоглися здійснити майже неможливе й двічі поспіль здобути перемоги. У підсумку — п'ята сходинка у групі «В» першості континенту, збереження прописки у дивізіоні та, як завжди, безліч запитань...

Фінал за 5-8-ме місця

УКРАЇНА - ЧЕХІЯ - 25:21 (17:0)

Чи таки наша збірна самотужки впоралася із тиском суперника у другому таймі, чи не останню роль зіграв у перемозі російський арбітр Іванов, який, до речі, судив і наступну зустріч наших земляків, — навряд чи хто знає достовірно. Особисто я схиляюся до першої думки. Але, судіть самі — вигравши першу половину зустрічі із відчутної переваги, наша збірна ледве зберегла перемогу у другій.

Юні українці занадто рано повірили в успіх і лише дивом не сплатили занадто дорогою ціною за самовпевненість. Численні помилки в захисті, вади в ловлі м'яча та вдалі дії чеського фулбека, який моментами нагадував легендарного чеха Франца Кафку, дозволили супернику «розірвати» жовто-блакитних у другій сорокахвилинці... Відчутно підсіли наші й фізично, постійно не встигаючи за суперником... Та цього дня удача була таки на нашому боці....

УКРАЇНА -НІДЕРЛАНДИ - 20:7 (0:7)

21 березня в Італії було досить прохолодно. Та погода не завадила сотням глядачів, які відвідали звітний матч, насолодитися справжньою чоловічою боротьбою регбістів. У порівнянні з попередньою зустріччю, гра за 5-те місце відбувалася за іншим сценарієм. У ролі наздоганяючих цього разу виступили наші. Голландці відкрили рахунок вже на четвертій хвилині. Як не намагалися українці відігратися — перший тайм успіху нашим гравцям не приніс.

Другий тайм проходив вже повністю під диктовку збірної України, що яскраво підкреслив й підсумковий рахунок зустрічі.  Перемога принесла нашій команді 5-те місце у групі «В» (друга вісімка континенту). Чи варто розцінювати виступ в Італії, як успішний, що завадило збірній на старті чемпіонату, хто виявив справжні лідерські якості у колективі та які недоліки виявила першість Європи - про усе це дізнаєтесь через тиждень безпосередньо від тренерів команди.

Турнірне становище:
1. БЕЛЬГІЯ (фінал — 39:0 проти Польщі). 2. Польща. 3. Німеччина (фінал — 5:3 проти Португалії). 4. Португалія. 5. УКРАЇНА (фінал - 20:7 проти Нідерландів). 6. Нідерланди.
7. Литва (фінал — 29:26 проти Чехії) 8. Чехія.


«Спортивна газета»

регби
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Два лишних слона. Анна Музычук упустила победу над китаянкой-лидером
Другие виды | 18 апреля 2024, 10:55 0
Два лишних слона. Анна Музычук упустила победу над китаянкой-лидером

​​​В Торонто близится к финишу Турнир претендентов 2024 по шахматам

Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 10:17 1
Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов

Португалец выделил единственный клуб, который возглавлял в своей карьере

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.