Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 06 сентября 2018, 19:44
5129
11

FootballHub: Хацкевич останется главным тренером Динамо

Президент киевского клуба Игорь Суркис решил не принимать резких решений

| Обновлено 06 сентября 2018, 19:44
5129
11
FootballHub: Хацкевич останется главным тренером Динамо
ФК Динамо Киев. Александр Хацкевич

44-летний главный тренер киевского «Динамо» Александр Хацкевич продолжит занимать пост наставника команды.

Президент «Динамо» Игорь Суркис не стал принимать резких решений.

Под руководством Хацкевича «Динамо» не смогло пробиться в групповой этап Лиги чемпионов, уступив «Аяксу» (0:0, 1:3). После 7-ти туров чемпионата Украины «Динамо» занимает третье место в турнирной таблице при разнице забитых и пропущенных мячей 5-3. При этом киевляне имеют один матч в запасе.

Оцените материал
(8)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mavast
Дивитись футбол Хацкевича нудно і не цікаво
Andrzej Ivanov
Динамо коли все провалить тоді його звільнять і маріуполю програють...або нічія найміть европейског тренера нежалійте грошей а то все провалите!!!
Artyom_I
Верим в Хацкевича!
Ігор Середина
Динамо Суркісів малоабіційна кантора для заробляння бабала суркісами. Не буде з ними толку ніколи вже.
sigizund-avto
какая знакомая история. Сколько раз она уже повторялась. Закончится все феерическим провалом ФК "Унылое говно" и бульбаша лично, соплями упоротых болел. Как всегда! День Сурка давно уже превратился в "Эпоху Сурка". Результат будет до смешного развала клюба.
ser010101
я впевнений в перемозі Динамо на Зорею, рахунок 2 - 0 на користь киян, а Хацкевича вважаю одним із найталоновитіших тренерів в історії Динамо, просто у Карпат фарт був на їхній стороні, взагалі вважаю, що Мегремичу потрібно було давати червону, ще під час фолу на Шапаренко, він явно не намагався зіграти у мяч, нехай прошахтарівські вболівальники ідуть і дивляться на чесний футбол Шахтар - Маріуполь, а на рахунок перемог с рахунком 1-0, серію перемог, то я думаю після голу просто команда зупинялась, Черноморець трошки спустив на землю.і на рахунок матчу Марік-Динамо, то федерація - це набір клоунів, там була можливість у субботу поставити матч на 21,30 або 21,45, і Динамо би зіграло і мабуть перемогло, Тому Фани ДК, я прошу підтримати нашу команду, адже вони також читають наші коментарі і ми їх так кажучи не надихаємо. Всім гарного дня! Слава Україні!
Олександр Бондаренко
Суркис балабол ще той,як зараз пам'ятаю як він давав інтерв'ю що після Реброва буде тренер іностранець з великої букви,ну не з минулого СССР!)Хотя гадаю і Гвардіолу в Динамо постав зараз так воно краще не заграє,тому що пів состава це реально пасажири зайві!!!Так що Хацкевич до зими це максимум,потім буде Шацьких і все заново!!!
SandroKing
Да уже никто не воспринимает его серьезно. Еще пару неудач, а они точно будут, и уйдет. Шанс потерян и ничего не изменить.
Amil Aliev
Надеюсь Заря выиграет Динамо и исправит это недоразумение под именем "Хацкевич"