Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 сентября 2018, 11:21
690
0

КАЛЕНЧУК: «Сила Олександрії – в гравцях, вони б’ються один за одного»

Півзахисник ФК «Львів» – про наступного суперника в УПЛ

| Обновлено 01 сентября 2018, 11:21
690
0
КАЛЕНЧУК: «Сила Олександрії – в гравцях, вони б’ються один за одного»
ФК Львов. Максим Каленчук
Півзахисник ФК «Львів» Максим Каленчук розповів, як гравцям працюється під керівництвом Юрія Бакалова, та поділився думками з приводу наступного суперника «городян» в УПЛ – «Олександрії».
 
– Максиме, у першому таймі матчу з «Маріуполем» ФК «Львів» міг забивати п’ять і більше м’ячів і закривати питання щодо переможця зустрічі. Після перерви ж «Маріуполь» зумів повернутися в гру і звести гру до нічиєї. Чого команді не вистачило, окрім реалізації гольових моментів?
– У гольових моментах першого тайму нам не вистачило майстерності і холоднокровності. А в другому таймі ми трохи підсіли фізично, тому почали з’являтися гольові можливості у «Маріуполя».
 
– Які висновки зроблено за підсумками матчу з «Маріуполем»? З одного боку, можна було вигравати з непристойним рахунком, а з іншого – могли і пропустити в останні хвилини й взагалі залишитися без турнірних балів…
– Ми розібрали гру, тренер вказав нам на помилки. Незважаючи на те, що в першому таймі ми створили багато моментів, було чимало проблем і у наших воріт. Хоча на перший погляд вони не впадали в очі через те, що ми гостро діяли біля чужих володінь. Але головне, що тренер надав нам інформацію, і, сподіваюся, що ми усе виправимо найближчим часом.
 
– Чи була розмова з Бруно після матчу? Бразильський форвард не забив свій другий пенальті за «синьо-золотих левів», але врешті зумів відкрити лік результативним ударам в УПЛ…
– Ми поговорили з хлопцем, підтримали його. Було видно, що він і сам переживав через низку втрачених можливостей. Тому постаралися його заспокоїти і налаштувати на те, щоб в майбутньому він забивав якомога більше м’ячів. Хто буде бити пенальті в подальшому? Всі хлопці відпрацьовують їх на тренуваннях, тому, думаю, що все вирішиться ближче до гри.
 
– Команда вже почала готуватися до наступного матчу в чемпіонаті. Що скажеш про тренувальний процес під керівництвом Юрія Бакалова? Що змінилося після того, як команду залишив Жилмар і очолив чинний наставник?
– Налагодилася дисципліна, почали працювати тактично трохи в іншому напрямку. Більш доступно і на багатьох прикладах тренер демонструє, як і що ми повинні робити на футбольному полі. Тому нам працюється легко і приємно. У Юрія Бакалова усі навантаження на тренуваннях розраховані на роботу з м’ячем.
 
 
– Наступний суперник ФК «Львів» – «Олександрія». Клуб зараз набрав такий хід, що знаходиться серед лідерів чемпіонату України. Ти і сам деякий час грав у цій команді – що скажеш про суперника? У чому сила «Олександрії»?
– Сила «Олександрії» – в гравцях. Там хороший колектив, хлопці б’ються один за одного. Вони грають просто та ефективно. Те, що вони зараз знаходяться на другому місці в таблиці – не випадковість. З огляду на ті умови, що зараз є в «Олександрії», вони могли претендувати на призові місця ще 2-3 роки тому.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Президент ПСЖ – Барселоне: «Когда уже откажетесь от тупой идеи Суперлиги?»
Футбол | 25 апреля 2024, 07:49 4
Президент ПСЖ – Барселоне: «Когда уже откажетесь от тупой идеи Суперлиги?»

Аль-Хелаифи уверен, что Суперлиги не будет

ФОТО. Сало и хрен. Жена Довбика показала, как он готовится к матчам
Футбол | 25 апреля 2024, 10:16 1
ФОТО. Сало и хрен. Жена Довбика показала, как он готовится к матчам

Украинский нападающий «Жироны» остается лучшим бомбардиром Ла Лиги

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.