Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
|
2017
0

Шестеро українців виступлять у фіналі Діамантової ліги у Брюсселі

Українські легкоатлети будуть вести боротьбу за медалі в стрибках у висоту та бігових дисциплінах

Шестеро українців виступлять у фіналі Діамантової ліги у Брюсселі
ФЛАУ
30 серпняу Цюриху визначиться перші преможці «Діамантової ліги»-2018. А вже наступного дня другий фінал відбудеться у Брюсселі.
 
Щоправда, перша переможниця «діамантового» Брюсселя стане відома вже сьогодні. 30 серпня о 18:10 за Києвом відбудеться фінал зі штовхання ядра серед жінок. Змагання у решті дисциплін пройдуть у заключний день літа.
 
Традиційно, у програмі змагань будуть як «діамантові», так і «не діамантові» дисципліни. У перших з них виступить лише один українець. Андрій Проценко буде одним з 12 стрибунів у висоту, які поведуть боротьбу за головний приз серії – діамантовий трофей. Серед його суперників, зокрема, діючий чемпіон Європи німець Матеуш Пржибилко та італієць Джанмарко Тамбері.
 
Решта українок виступить у дисциплінах, «діамантові» фінали в яких відбудуться днем раніше. Проте від того менш цікавими змагання точно не стануть.
 
Оксана Окунєва наступного дня після фіналу у Цюриху вийде у брюссельський сектор для стрибків у висоту. Ольга Ляхова змагатиметься з бігу на 800 метрів. А на старт дистанції 400 метрів з бар‘єрами вийдуть відразу три українки – Анна Рижикова, Вікторія Ткачук і Марія Миколенко.
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.