Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3732
6

Маріуполь – ФК Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Переможець матчу зможе впритул наблизитись до бажаної верхньої шістки

Маріуполь – ФК Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Мариуполь
Після вильоту з єврокубків, «Маріуполь» нарешті зможе сконцентруватись на внутрішніх турнірах. Якщо раніше виправданням не надто яскравій грі були виснажливі поєдинки кваліфікаційних раундів Ліги Європи, тривалі переїзди, відтепер такого гандикапу немає. Вдалим старт азовців в чемпіонаті не назвеш, лише одна перемога і три поразки. Оборона маріупольців, разом з «Арсеналом», найгірша в лізі, із 9 пропущеними голами в 4 зустрічах. Щоправда в «Маріуполя» ще є одна гра в запасі, матч 4-го туру з київським «Динамо» вони зіграють 26 вересня. Особливо прикру поразку команда Бабича здобула минулого туру в Полтаві, де вони втратили нічию завдяки автоголу Павла Полегенько. Поки що ніяк не вдається стабілізувати гру «Маріуполю», якщо атака виглядає досить гострою, а з такими гравцями як Фомін і Борячук, по іншому не може бути, то гра в обороні є слабким місцем команди, що власне підтвердила єврокубкова компанія азовців. Середню ланку має підсилити досвідчений Валерій Федорчук, який повернувся в українську Прем’єр-лігу після піврічної відсутності і встиг дебютувати за маріупольців минулого туру.
 
ФК «Львів», який пережив несподівану заміну головного тренера, поки ніяк не набере в чемпіонаті крейсерської швидкості. Перемігши в першому турі розбалансований «Арсенал», надалі львів’яни змогли здобути лише одне очко в матчі з донецьким «Олімпіком». Але заради справедливості варто зауважити, що календар у «Львова» був не з легких, вони вже зіграли матчі проти трьох лауреатів минулого сезону: «Шахтаря», «Динамо» і «Ворскли». Проте в жодному не змогли навіть забити бодай гол, для команди яка задекларувала потрапити в трійку, цього замало. І хоча містяни за кількістю бразильців поступаються лише «Шахтарю», гра в атаці не є результативною, за п’ять ігор лише три забитих м’ячі, і жодного на рахунку бразильців. Для підготовки до гри з «Маріуполем» у Юрія Бакалова було більше часу, ніж це було перед грою з гірниками, і ми зможемо побачити обриси тієї команди, яку хоче збудувати новий головний тренер.
 
Обидва суперники розташувались поруч в турнірній таблиці: «Маріуполь» на одинадцятій сходинці, ФК «Львів» на десятій, а отже варто очікувати безкомпромісний поєдинок, де перемога дозволить впритул наблизитись до бажаної верхньої шістки, і навпаки поразка погіршить вирішення турнірних завдань на сезон.
 
Востаннє в УПЛ команди між собою зустрічались у сезоні 2008/09 років, домашня зустріч «Маріуполя», тоді ще «Іллічівця», принесла господарям перемогу (2:0, Беганський, Д.Воробей), а в другому колі львів’яни здолали маріупольців (2:1, Б.Баранець, Ващук – О.Іващенко). Загалом суперники зіграли між собою 10 разів, враховуючи всі турніри, п’ять перемог у «Маріуполя», одна нічия, чотири перемоги у львів’ян. Рівновага між клубами і по забитим м’ячам, п’ятнадцять забила кожна з них.
 
Орієнтовні склади:
 
«Маріуполь»: Худжамов – Полегенько, Яворський, Чоботенко, Биков, Тищенко, Федорчук, Мишньов, Піхальонок, Борячук, Фомін
 
ФК «Львів»: Бандура – Адамюк, Парамонов, Голіков, Воронін, Каленчук, Сабіно, Западня, Тейлор, Аугусто, Бруно.
 
26 серпня, неділя
«Маріуполь» — ФК «Львів»
Маріуполь. Стадіон імені Володимира Бойка. 19:30
Телетрансляція на телеканалі «Футбол 1»
МАРІУПОЛЬ — ФК ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Шурман Денис (Київська обл.)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ

 

Денис Шаховец
Оцените материал
(5)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Пять украинок сыграют на престижном грунтовом турнире в Мадриде
Теннис | 27 марта 2024, 16:02 2
Пять украинок сыграют на престижном грунтовом турнире в Мадриде

В основу по рейтингу проходят Свитолина, Костюк, Ястремская, Калинина и Цуренко

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 4
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vova987651
за ФК Львів
Rostik Karpa
Афігєть мене заміносували)))
Serg Andonov
трансляція тут https://cnhv.co/8eams
приємного перегляду
Rostik Karpa
Нічийка буде
taraniv
В день Шахтёра Марик обязан выгрызать победу - за честь Донбасса, для болельщиков родного города! И ещё хотя бы для того, чтоб такие горе-болелы, как ЛембергВестЮкрейн удавились от злости!
pulse240
За Мариуполь! Львов вообще не должен был играть в УПЛ.