Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1407
0

«Побачив всі недоліки в грі команди»

Інтерв"ю з Юрієм КОБЗАРЕМ, головним тренером СК «Енергія» (Львів)

Юрій КОБЗАР: «Побачив всі недоліки в грі команди»

Напередодні чергового львівського дербі ми зателефонували до головного тренера «Енергії» Юрія Кобзаря з проханням поділитися своїми думками про наступний матч проти «Тайму». Юрій Іванович дипломатично відмовився обговорювати цю зустріч, але погодився поговорити про реалії, які наразі панують всередині клубу.

— За останнім матчем “Енергії» проти одеського «Марріона» ви спостерігали з трибун. Звідти легше оцінювати гру команди чи навпаки складніше?
— По перше, ти оцінюєш матч зовсім по іншому і відповідно на гру команди теж дивишся з іншого боку, з’являється більше об’єктивності аніж суб’єктивності. Коли дивишся з трибуни, то всі недоліки в командній грі чітко видно. По друге, я в черговий раз після такого перегляду помітив деякі негативні тенденції, котрі присутні в команді.

— Можете перелічити ці негативи?
— Найбільше мене тривожить те, що організація гри не відповідає високим вимогам футзалу. На жаль організація гри, взаєморозуміння між гравцями, система гри в обороні та нападі далекі від ідеалу.

— Маєте до когось конкретно претензії?
— Знаєте, я прихильник того, що коли в команді існує колектив, вважаю, що зараз у нас підібрався непоганий колектив, потрібно все осмислити і зрозуміти таку гру, як футзал, освоїти її на високому рівні, а не задовольняти себе власною майстерністю. Тому висувати до когось конкретно претензії зараз не хочу і не збираюся цього робити.

— В матчі проти «Марріона» безпосередньо діями команди керував Микола Сич. Задоволені його роботою?
— Він робив свою справу, адже вважається висококваліфікованим тренером до якого в мене не має жодних претензій.

— Президент «Енергії» Олександр Стефанків говорив про чорну смугу в якій перебувала команда. Що можете сказати, як головний тренер?
— Допоки гравці не будуть підходити до кожного матчу так, як вони мають це робити і будуть професіоналами не на папері, а насправді тоді про жодні чорні смуги не може бути мови. А сьогодні наш низький рівень професіоналізму стає головною причиною потрапляння команди в психологічні ями.

— Чи вдасться «Енергії» ліквідувати відставання від «Шахтаря» у п’ять пунктів?
— Потрібно в кожному матчі грати тільки на перемогу. На жаль, на даному етапі від нас залежить не так багато, тому прогнозувати наперед не буду.

www.energia.lviv.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.