Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
739
0

Друга професія Сергія Дзінзірука

Броварський клуб чемпіона світу з боксу (WBO) Сергія Дзінзірука вчетверте проводить Всеукраїнський турнір найсильніших боксерів України +ВІДЕО

Відданість справі розвитку боксу видатного боксера та його тренера Олександра Поліщука отримує підтвердження четвертий рік поспіль. Сергій Дзінзірук виконує обов`язки громадського менеджера, несучі найважчу і найвідповідальнішу функцію – постачання спонорських коштів. Почесна репутація ділової і порядної людини сприяє організації контактів з підприємцями Київщини. Певне місце у цій справі займає державна адміністрація Броварів з неабиякою послідовністю першої особи Миколи Федоровича Діденка.

Участь кількох боксерів збірної України у фіналі зміцнило непогане загальне враження. Для нас були важливими виступи Артема Далакяна з Донецька, Дениса Лазарєва з Хмельницького, Дениса Пояцики з Кременчука та В`ячеслава Глазкова з Луганська. Їх звання та титули провідних боксерів у Європі приємно вражали глядачів, а от пять-шість зупинок під час бою в кожному раунді через відсутність послідовних логічних дій є вадою для всіх боксерів в Україні.

Для молодих боксерів, які щойно перейшли у дорослий бокс, Віталія Констатинова, Дмитра Мітрофанова, Івана Безверхого та інших подолати фінал з перемогою не виявилось реальним. Користь від титульного турніру Сергія Дзінзірука полягає у відборі не найсильніших, а найздібніших боксерів, яким конче потрібен сучасний ідеологічний та інтелектуальний практикум розуміння боксу. У нашій короткочасній бесіді з Сергієм Дзінзіруком стало зрозумілим, що він бачить конкретні орієнтири у впровадженні прогресивних технологій для виховання та набуття майстерності боксерів екстра-класу.

Віктор БАЖАЙ, керівник проекту, сайт Федерації боксу України

бокс
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.